Mycket att göra

Hej, är just nu hemma hos pappa och sitter framför elden och typ tittar på tv
Var hos Robin idag och träffade hans småsyskon.
Imorn blir de först sundsvall hela dagen typ, åker på morgonen nån gång så vi kommer hem nån gång oxå. På kvällen/sent på eftermiddan så kommer Robin till mig, mysipysi ♥
På Tisda blir de att åka upp till Hassela och mitt hjärta följer med såklart, blir att fira nyår där då oxå.
På onsda blir de att åka hem, kanske färgar håret om jag hinner (och om mamma vill hjälpa mig), blir en annan färg än blont den här gången. Känner för att byta då de finns folk jag verkligen inte tycker om som oxå är blond. Är så fjantig när de gäller sånt.
Hahaha, men aja, får väl se vilken färg de blir och om jag ens färgar på onsda eller om jag inte orkar.
Den finaste som finns på jorden 
 

Tjaa

Är just nu med Robin, eller han duschar och jag är uppe. Hahaha
Tänkte också duscha sen men kanske blir efter maten beror lite på hur snabb Robin är på att duscha.
Ikväll ska vi åka till bergsjö, blir middag där hos farmor och farfar.
Världens finaste och underbaraste människa!
Du är mitt allt 
 

Första jul firandet avklarat

Hej, har firat jul idag typ nyss och typ nu, men jag gick upp och tänkte kolla på film ist orkar inte vara social. Haha, så typiskt mig!
iaf, fick ett sjuuukt fiiint fleechtäcke till Dillba av pappa + benlindor i samma färg :D Tänkte ta med mig de imorgon till stallet så de kommer ut nån bild sen imorn på hur hon såg/ser ut i de! Sen fick jag 1700 kr, 3 tröjer sen vet jag inte om de var nå mer. Haha, hoppas alla ni har eller kommer ha en bra jul! Syns imorgon! Puss
 

1 dag kvar

Såå skönt att de bara är 1 dag kvar i skolan och sen en hel vecka lov. Asså lovet är såå välkommet hit!! Kände att jag ingentligen behövde lov för typ 2 veckor sen men aja, gick ju de här också.
Idag fick Dillba stå, ett sånt dåligt väder så hade verkligen ingen lust att rida och de fanns ingen ridgrupp jag kunde rida med heller.. Så får rida imorgon ist!
Imorgon blir de stan med mamma, slutar ju 11 så då blir de att köpa julklappar till alla, har liksom inte gjort de än.
Hahah, men de blir säkert bra de å. Ska även titta på nya jeans och en skiiit snygg tröja jag har hittat, ska också köpa smink. Måste verkligen göra de, typ allt mitt smink är slut så går typ helt osminkad...
Haha har stora problem känner jag ;)
 
Vackra osv osv osv 
 

Plugg och ännu mer plugg

Sitter just nu och lyssar på musik med Linnea, en av dom grymmaste tjejorna jag känner.
Puggar på typ allt möjligt nu och försöker bli av med alla rester som jag har..
*SUCK*
Efter skolan blir de stan, måste väl börja kolla på lite julklappar, de är ju bara en vecka kvar! Kan inte fatta de, vi ahr nästan igen snö och de är ingen jul stämming eller så. Men tur att de snart är jul så de sen är nyår och ett nytt år bärjar. Jag hoppas verkligen att 2014 kommer bli MYCKET bättre än 2013.. Visst, de har hänt bra saker 2013 som jag är sååå glad över! Men även saker som jag skulle villa glömma och massa saker som är så jobbigt, så fort man tänker på de så gråter man....
Ja jag är känslig av mig när de gäller vissa saker
Fina osv osv osv ;)

Så slut och så trött

Idag har jag verkligen varit på stallet hela dagen. Åkte dit vid 10 och kom typ nyss hem.
Har ju förberätt så mycket tills imorgon med nästan alla andra från US, de är ju julchowen imorgon så måste ju städa och göra fint!
Imorn så äre att gå upp vid 5, ska vara på stallet vid 5:30 ca. Mimmi och hennes mamma kommer och hämtar mig hos pappa så blir en tidig kväll ikväll.
Aja, hörs väl imorgon när vi är klar och så på stallet :)
Imorgon blir det barbacka hoppning på min prinsessa! Får se hur de går ;)

Chilling on tha school

Sitter just nu på skolan ochog en paus nu för att blogga lite. Lyssnar just nu på en låt som jag inte har lyssnat på asså aa hur länge som helst. Kom på den imorse och måsta sjunga på den då, har gått och haft melodin i huvve hela dagen så slog igång den nu.
Idag blir det hoppning på schemat med Dilla, de är ju tisda ;)
Men vi får väl höras senare! 

Sorry för ingen bloggning

Har fan inte bloggat på hur länge som helst nu. Men har inte haft tid och har inte haft känslan för att blogga heller. Har inte haft så bra humör heller så har väl inte villa deppa så mycket på bloggen. Haha :)
I fredas sov Robin hos mig, myste på och bara var! ♥
Igår sov jag på stallet med Klara och Mimmi, lika mysigt som vanligt :)
Igår red jag på kvällen, trimmade först lite inne i ridhuset och SHIIIIIIIT vad bra hon gick!! Hon gick såå fint i form och jobbade verkligen ihop sig, gick sen ut till en hage och gick lite i snön bara för att se hur hon reagrade på de, och hon brygge sig inte ens! Tror Dillba tyckte de var riktigt roligt så de kommer vi göra om flera gånger! :)
Idag var det ju träning till nästa helg då det är julshow & julmarknad, så vi hoppade lite.
Nu ska jag väl inte göra så mycket, bara ta det lugnt och fundera på lite saker som har hänt och så.
Så otroligt sant! Äkta kärlek liksom!

Blä

Känner att allt är jobbigt nu. Vet inte varför, men de bara känns så. Tur iaf att man har riktiga kompisar som alltid får än att må bra. Sånna människor finns de inte många kvar av längre. Och de finns verkligen inte många riktiga vänner som man kan lita på längre heller. 
Det ända som får mig att må bra är du.
Grymt, stark och ja. 
 

Bad day

Idag har de inte precis varit den bästa dagen. Inte hänt nå speciellt men har bara inte vare på bra humör och ont i huvve. Uscha.. Hoppas morgondagen blir bättre.
Dillba fick stå idag, orka/hann inte rida.
Har iaf nyss suttit och myst lite med min systers lilla bäbis, såå mysigt! Bäbisen är så fin!♥
 Hon fick sitt namn idag, och hon ska heta Wilma :)
 

Uffe träning och massa myys

I fredas åkte jag, pappa och Victor (min bror) till Hassela ski resort, har ju husvagnen där på vintrarna. Åt middag och hade skojj med dom uppe på hotellet, lyssnade på ett bra band inne på ''krogen'' eller vad man ska säga.
Träffade även några kompisar där uppe till mig och pappa så va lite med dom också.
På lörda åkte vi hem och serri, hann bara hem kändes de som så skulle man åka igen. Haha, åkte och red på engång, sen hem duscha äta osv osv sen iväg till Robin. Sov där då liksom, mysipysi.
Och idag var de ju först lucia träning med några från Tuna, jag och två till tjejer från US som håller i de. Efter träningen kom min kompis Eric till stallet, han kollade även på min Uffe träning.
Och kan säga att Dillba va HET idag. Tror de beror mycket på att de blåste sååå mycket. Trodde nästan att vi skulle blåsa bort. Haha
Men iaf, Dillba var jätte duktig. Hoppade klockrent! Hon stannade en gång för vi kom verkligen helt fel på en oxer och de var bättre att hon stannade än hoppade för då hade de kunna gått illa till. Så vi tog om de och hon hoppade riktigt fint över hindrat!
(första gången hon stannar på ett hinder med mig)
Men asså, de gjorde mig inget att hon stannade, alla kan ju liksom stanna nån gång på hinder och nu vet jag att hon kan stanna och inte bara hoppa fast vi typ river hela hinder för de blir så knas. Haha
Just nu kollar jag på film och tänkte forsätta med de, så vi hörs väl imorn? Kanske på morgonen om jag får tid och kommer ihåg de.
Du vet, minne som en guldfisk ;)
Kan verkligen säga att JAG SAKNAR DENNA HÄST SÅ OTROLIGT MYCKET! För varje dag som går tänker jag om jag gjorde fel, att lämna tillbaka Peach (hästen på bilderna) och köpa Dillba? Var det rätt eller fel? Och nu är de ju liiiite svårt att hälsa på Pirran eftersom hon har flyttat ner till kalmar... Denna häst hade jag i 1 år och ca 2 månader. Och under den tiden bygde vi upp ett självförtroende som asså aa, vet inte hur jag ska förklara. Men de var underbart! Vi gjorde allt tillsammans, allt som man kunde göra med sin häst. Allt från busa löst inne i ridhuset till fartfyllda uteritter, vi badade tränade och hade så otroligt roligt.
Jag hoppas du har de bra där du är min vackra kompis. Du är fortfarande och kollar alltid vara nummer 1.
Saknar dig min fina sessa