Onsdag och praktik

jobbar kväll ikväll så slutar 21. Hem då och sova! Börjar 7 imorgon.. 
Longerade Dillba idag och det gick faktiskt bra! Har gjort det nån gång innan men då har de varit väldigt spänt, men idag slappnade hon av och sänkte huvudet i skritt och trav. Så duktig!
Bild sen igår, Tina va sjuk så fick hoppa lite själv :)
Glad häst❤️

Tisdag och hoppträning

Tisdagar är nog dom bästa dagarna som finns på veckan (förutom frddag, lördag och söndag). Men annars så, och varför denna dag är så bra är för att det är hoppträning!! Så jag längtar vaarje vecka, 1 timme hoppning på min knasboll till häst♥
*BÄSTA*

Oj nej men hallå!

Detta va ju inte precis igår, men har behövt fundera på en massa saker och varit för mig själv ett tag då det är nått som ja funderar över så fruktansvärt mycket. Vad som är bäst för mig och så.. Och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Men nog om detta!
Under tiden jag varit borta har jag varit på praktik, ridit och aa gjort roliga saker. Kan säga att Dillba går riiiktigt fint i hoppningen nu!! Så kul att sitta på en häst som verkligen levererar till 10000 % :D Men är ändå lite nervös inför pay & Jumpen som är på lördag nu i helgen, inte helt pigg och tränings tävla + stalljour heeela söndagen.. Kommer jag orka dehär?
Äää klart jag gör, vad gör man inte för att bli bra på något jag vill satsa på, alltså hoppningen. Vill komma nån vart med Dillba, hoppa högre klasser och kanske satsa mot SM, OM de går som jag har planerat i mitt huvud. Sen får vi se om Dillba och jag fixar det eller inte. Men man ska ha mål :)
Kärleken till denna häst är så enorm!! Skulle kunna skriva en roman om hur mycket Dillba betyder för mig. den enda anledningen till att jag kämpar och försöker göra allt bra är tack vare denna underbara varelse.
Känslan när man blir bemöten med glada ögon och öronen frammåt varje dag är det bästa som finns!!♥
Hon är min andra halva, den som betyder mest och så kommer det alltid vara.
Mammas prinsessa♥♥