Sjuk?

Yees, tror jag håller på att bli sjuk igen, hängig o absolut inte pigg.. Så tråkigt, vill vara frisk så jag kan sätta igång med träningen ingen. Men alltid ska de väl vara något. Och därför den tråkiga tomheten här.. Förlåt, men har inte haft ork till att blogga, inte haft ork till något. Men jag hoppas bara detta är nån lätt förkylning så jag snart slipper den :)


Uppe med tuppen

Nä men nästan! Åker till stallet och rider vid 9 idag, jobbar kväll så slutar 21 ikväll..
Denna pizza ska jag prova göra någon gång ;)

Skön dag

Efter praktiken åkte jag hem, så trött i hela kroppen.. Red inte idag utan tar ett längre dressyr pass imorgon ist! :)


Duktig ponny

Shit va Dillba va duktig idag! Allt flöt på och det kändes riktigt bra!! :D

Mina finaste ägodelar❤️

Chill dag

Japp idag är jag ledig från praktiken så har inget jag ska göra på dagen, har ju ridning på kvällen. Så får se vad jag gör idag :)

Bild sen i helgen :)

Dagen i det stora hela

Dagen har varit riktigt bra, första praktik dagen och det kändes bra! Avslutade dagen med en härlig ute ritt på Dillba, precis kommit hem nu och ska bara ta det lugnt framför tv. Farmen startar ju också idag så ska titta på de :)

Älskade lilla prinsessa💖 

Dagen

Idag tog jag en sköön sov morgon! Åkte till stallet och markarbetade lite. Dillba var riktigt duktig och allt flöt på bara :)


Har ju verkligen en riktigt snäll häst!! Hur många låter nån lägga upp en handduk för ögonen och öronen och sedan bara stå som att de va normalt? :)

Freda

Skolan, stallet och nu tåg. Ikväll är jag med Frida, Julia, Mathias och massa annat gött folk! Kommer bli kalas bra dehär :)
Sen nyår
 

Snart praktik

Snart har hela denna vecka gått, och när den är slut & måndag kommer igen börjar praktiken. Ska bli riktgt kul och spännande att få vara ute på praktik i 6 hela veckor! :)
Red inne idag på Dillba, de va så kallt ute.. Pigg & glad häst var det idag :)



Härliga dagar

Guu vilka härliga snöiga dagar det är nu! I går skötte Dillba sig sååå jäkla bra på träningen, stolt ryttare och ägare!
Det går verkligen frammåt nu, hon har blivit mycket bättre i dressyren vilket visar sig i hoppningen! Och även lydnaden att hon måste vänta och inte gasa iväg in till ett hinder :)
Idag red jag inte, vilo dag vilket kan vara skönt. Plus att vi firade mamma på 50 års dagen, med god mat på restaurang. Mysigt, imorgon rider jag även en B-ponny som heter Fiozofia, spännande! Får se vad vi hittar på. Och även Dillba ska ridas, funderar på att rida ute i djupsnön och mysa :)
Sommar och tävlingar, snart så!

Snö dag

Och det snörar ännu mer!! får hoppad på att de blir fint väder till helgen så att man kan åka skooooter ;) skulle ju va kul!
Red ute i "stormen" idag i en av sommarhagarna, galopperande och shit vad Dillba tyckte de va kul! Riktigt mysigt oxå :) så de gör vi fler gånger.



Snö, snö och ännu mer snö

Satan i gatan va mycket snö det hade kommit då! Åkte till stallet och det första jag gör är att skotta fram hagarna så man slipper plumsa i djupsnö. Hoppade lite idag, och de gick jätte bra! Kom hem vid 4 tiden och var heelt slut i kroppen, tog en varm dusch och sen har jag bara legat i soffan hela kvällen. Ganska skönt det också :)

Selfies ;)

Härliga dag

Klev upp vid 9 i morse och åkte till stallet och red. Har även varit på Mio med pappa, köpte två spottar till mitt smink bord :) så jag ser vad jag gör ;)
Kvällen blir väldigt lugn, myser framför en film med pappa och gooood frukt :)


Fredag

Vad händer idag? Jadu, de kan man ju undra. Inget planerat så fundrar på att pyssla om kroppen extra mycket. Ansiktsmask och sånt mys, tända ljus och lyssna på härlig musik. Men vi får se, kanske ändrar sig oxå :)
 

Sånna här kvällar

Sånna här kvällar är de värsta som finns. Tanken på allt vi hade gör mig ledsen. Att se dig med någon gör mig ledsen. Att veta att allt blir bra har jag svårt att tro på, när blir det bra för mig då? Haha låter som ett ego just nu men visste nån hur de kändes så skulle dom förstå. För den här känslan av saknaden av en person som betydde så extremt äckligt mycket för nån är svår att komma undan.

Tumme upp

Ja första dagen i skolan gick ju bra, slutade vid 2 tiden så kort dag. Gick till stallet på engång och red. Ett dressyr pass på en alldeles för okoncentrerad häst :)
Snyggve

Torsdag

Idag börjar skolan, ska man skratta eller gråta? Närå, lite kul och träffa som man inte träffat på lovet, men segt ändå att sitta i skolbänken ingen... Tuuur det är praktik V. 3 och i 5 eller 6 veckor frammåt sen lov igen ;)
LYX liksom :) Längtar tills praktiken börjar, ska verkligen visa att jag vill lära mig och visa det jag har lärt mig i skolan och så. Ska göra allt så bra som möjligt så man sen kanske får lite lättare att söka sommar jobb :D Tänker långt fram nu, men lika bra är väl de!
Så skönt att bara kunna sätta på sig en hjälm, hoppa upp barbacka och rida iväg i grimma och grimskaft. För det kan man på Dillba, vet inte många hästar som är så snäll som hon är! Har verkligen turen med att hon är så snäll och att hon är med på allt galet vi gör ;)
Bästa♥

Sista dagen på lovet

Har varit helt inställd på att jag började skolan idag, men neej på torsdag! Skönt en till dag med ledighet! Frågan är är ju, vad ska man göra? Bra fråga liksom, det ända som är ''planerat'' är stallet och åka till pappa på dagen nångång. Kanske man ska ta med sig spring skorna och ta en tur på kvällen? Skulle ju behövas just nu kan jag säga. Känner mig som en liten gris med för mycket extra kilon på kroppen :)
Men vad gör det om 100 år?
 

Längtar till sommar och tävlingar

Idag red jag ett bra markarbetes pass. Kändes toppen bra från att jag hoppade upp tills jag skrittade av. Dillba var verkligen allert och lyssnade på allt! Gjorde mycket bom jobb från början, sen hoppa små hinder på böjt spår :)
Känns riktigt bra nu och är taggad till tävlingar! Känner att denna sommar kommer bli riktigt bra, Dillba och jag är på G ;)


Fynd!

Igår gjorde jag ett bra fynd, enligt mig. Fick tag på NAKED3, Urban Decay :)
En hel palett som var nästintill oanvänd! Syns inte ens att den var använd.
Fick även en borste med (bara för att)
Så glad!!

Tisdag

Idag flyttar Manfreds lillasyster Ellen hit till mamma i ungefär 2 månader. Spännande, Ellen är lite mer än 1 år nu, super söt och GLAD liten tjej! Så jag tror det kommer gå jätte bra, lite spännande med en ''ny'' bäbis i huset och inte bara Wilma. Hoppas bara inte Ellen är intresserad av smink lika som Wilma är :)) Haha
Idag tror jag faktiskt att det blir hoppning för mig och Dillba, inte riktigt bestämt mig än men inte hoppat på ett bra tag och det kan vara bra om hon får göra av med all energi hon samlat på sig ;)
 

Trött och inte taggad till nå

2015 skulle ju bli såå bra, men njaa kan ju inte säga att början på året är toppen. Halsfluss och trött, inge taggad för nå och absolut inte för stt skolan börjar snart.. Känns ju mindre kul, vill ha längre lov ;)



Lika fin idag

Och Dillba gör de igen! Så fin hon var idag igen, gjorde ungefär samma saker som igår men lite extra ''hårt''. Så imorgon gör vi något annat kul, funderar på om jag ska hoppa lite, men får se :)
Ikväll ska jag inte göra någonting, skönt! Bara vara hemma, slappa i sängen och kolla på massa filmer. Typ det jag gjort varje kväll nu, haha :)
Vill ha sommar och tävlingssäsong igen!! Är taggad till 1000 :D 

Hejsan

Förlåt för döheten här, me haft fullt upp dessa dagar! Nytt år, också! Kuul 2015 ska bli KUNG ;) 
Red ett ganska så hårt dressyr pass idag och jäklar! De börjar verkligen ta sig nu, Dillba gick i jätte fin form i galoppen heela tiden och hon gjorde verkligen allt! Gav allt och var med på allt vi gjorde hela tiden :)

Min älskade prinsessa❤️