Bra dag

Idag är en bra dag. Allt känns toppen och de är otroligt sällan jag har sånna här dagar nu för tiden. Kan inte minnas när jag var så här glad sist? Hoppas de braiga håller i sig, sitter föresten på en otroligt tråkig spanska lektion så passade på att blogga lite. Hehehe, efter skolan åker jag till Dillba och rider lite. Mer uppdate kommer sen ikväll babes :)
Saknar sommaren så mycket
Finaste hästen som finns! Vet inte vad jag skulle göra utan dig älsklings hästen min 

Blivit moster

Som sagt har jag blivit moster idag till världens gulligaste tjej! En otroligt fin liten tjej med otroligt fina föräldrar, åkte till BB idag och snosade lite på guldklimpen och shiiit vad hon är sööt! Helt sjut asså
Sååå otroligt vacker 

Mys tur man pappi

Hej, idag lånade vi en ridskolehäst som heter Affe för pappa och jag skulle rida ut tillsammans. Pappa frågade om vi kunde göra de igår, blev lite fundersam om han mådde dåligt eftersom han ville rida ut med mig.
Så idag tog vi en låååg skritt tur ut, blev nog ute i 2 timmar. Så mysigt, travade lite och pappa fixade tillomed de! Och de är typ 3 år sen han red sist, så han är duktig för att ha ridit så lite :)
Dillba skötte sig jätte bra och likaså Affe
 
Pappas nya favvo häst Affe tro? 
 

Chillig

Sitter just nu i sängen med 2 datorer. Min egna och den från skolan. Poppar musik på den ena och typ gör inget på den andra. Haha
Aja, idag när jag skulle rida ut träffade jag och Dillba en stor fucking jävla älg!! Den var kanske 50 meter ifrån oss. Höll ju på att döö :o
Snygging♥

Heey

Har ridit lilla Douglas idag på min hopplektion ist för Dillba. Dillba fick ta en liten prommis idag bara för att hon ska röra på sig lite, mysa bara.
Douglas var jätte duktig fast han är ung och grön i hoppningen. Men han verkade tycka de var riktigt kul så de är ju bra :)
Nu ska jag plugga lite på moppe kortet, känner att jag måste bli klar snart.. Hahah
 

Stalldag

Kan lugnt säga att denna helg har varit en riktig stalldag hade ju jouren så upp kvart i 7 och åka till stallet, ut med massa hästar, mocka fixa hö osv osv.. Hem en stund och tog de lugnt i nån timme. Sen tillbaka till stallet, ta in hästarna.
Sen Uffe träning (men Dillba) på de.. Hon skötte sig bra! (som vanligt)
Efter Uffe träningen så var de US-möte. Blev där nån timme.
Åkte och handlade lite med mamma sen tillbaka till stallet och ge alla häst kvällsmat.
Min dag i en kort version.
Douglas (en B-ponny på Tuna)

Heey

Sitter just nu på skoldatan på skolan (ofc) har elevensval så passar på att blogga mellan plugget.
Idag äre liksom en chill dag, har tre pass med elevensval och ett svenska pass trorja. Och idag ska vi ha en liten modevisning på skolan. Och ja, jag ska vara med. Hahah
Aja, efter skolan blire stallet på engång. Sen hem, efter de får vi se om jag hittar på nå kul. Kanske träffar nån kompis eller så.
Hoppas eran dag har varit bra en så länge :)
 Roy ♥
En bild sen jag var liten och red syrrans förra häst

Kvälls inlägg

Sorry att jag inte har bloggat tidigare idag men har inte haft tid. Men idag blev det ingen ridning, tänkte rida men de var grishalt överallt och Dillba har inga broddar så de blev vila. Får åka till stallet tidigare imorgon så jag hinner rida inne.
Iaf så sitter jag just nu i min säng och ritar. Chillar med lite musik på i öronen.
Myser liksom för mig själv, älskar när de är så lugnt
Bästa du som alltid ställer upp när man behöver nån som mest♥
Du sviker aldrig mig och jag ska aldrig svika dig

Falskt

Kan säga att jag hatar falska människor. Dom som säger att man är vänner men sen pratar dom skit om en bakom ens rygg.. Om jag har rätt så är de inte bara jag som inte tycker om sånt.
Ska du va min vän så sluta då att prata skit om mig, jag får reda på de på något vis. För ska du ändå bara sprida massa saker om mig eller säga massa saker om mig så låt mig bara vara!
Har hellre några men riktiga vänner än många falska.
Känner att detta inlägg inte var så positivt inlägg
Så känner jag just nu...

Tjaa

Har varit och ridit min prinsessa nu. Hon går alltid så bra på Tina träningarna! Galet kul asså! Och till helgen är det Uffe träning lörda och sönda. Tagga massa! :D
+ att jag har stall sjouren i helgen.. Mindre kul men de är ju något som man måste göra.. Hoppas att de kommer nån som hjälper till att mocka och så på morgonen.. Hahah
Men nu ska jag snart duscha och sen bara chilla. Ska plugga lite oxå.. 
Jag och min fina vän Natta i somras 
 

Sorry

Hej, sorry att jag inte skrivit nu på nån dag men har haft fullt upp. I fredas åkte jag till pappa och sov där till lörda (därför de inte blev nån bloggning då, hade inte datan med mig) och lörda till sönda sov jag på stallet med Mimmi och Klara. Hade ju ingen data där heller. Sen igår åkte vi upp till bergsjö för att äta middag hos farmor och farfar.
Men just nu sitter jag bara i sängen och tar det lugnt. Ska ju till skolan idag igen. *SUCK*
Hörs sen
 

plugg, plugg och mer plugg

Plugg, plugg och mer plugg, snart klar med en inlämnings uppgift. Mamma ska bara få kolla på den så de ser bra ut.
Imorgon ska jag hem till Mimmi och då blir de att fixa sig tills middagen. Ska liksom äta middag med några bruds från US. Vi ska äta på Hogges, Tuna är ju med i en tävling (?) eller nå sånt, så äter man på Hogges imorgon sponsrar man Tuna. Sååå vill ni äta middag ute imorgon, ät på Hogges och hjälp oss från Tuna!
Efter middagen får vi väl se om vi hittar på nå kul eller så. Kanske går på bio eller nå sånt.
Tokis♥
 

Bästa vän

Kan lugnt säga att min allra bästa vän är min häst. Min underbara häst som alltid finns för en, hon kanske inte precis pratar men jag känner att hon fattar genom hennes kroppsspråk, hon förstår alltid om de är något. Och det BÄSTA är att hon säger inte till nån.
Två bilder som jag tog idag efter vi hade busat i ridhuset
Finaste vännen man kan ha ♥
 

Duktiii ponniii

Idag på hopp träning var Dillba otroligt duktig! Hon gick kanon bra när vi hoppade 90 - 1 m. Hon var väldigt pigg, nästan lite för pigg idag. Men fast hon var de så hoppade hon jätte bra. Rev två hinder med de var för att hennes framben inte riktigt hann med.
Super nöjd över dagens träning ändå, imorgon blir de att leka lite i ridhuset, bara göra något som inte innebär att rida. Kan vara kul att bara busa ibland oxå
Om jag kommer ihåg de så kan jag ta några bilder och visa här om dom blir bra, på de små tricks hon kan. 
Dillba♥

Praoa klart, nu plugga

Var klar med praon typ 11? Så åkte hem då och började plugga. Shit, känner att jag verkligen inte orkar.. Ska bli klar med två inlämmnings uppgifter som ska vara klar innan sluten på denhär veckan. De ska jag väl kunna fixa.
Imorgon träffar jag min underbara vän Nata. Så kul! Blir att hänga lite på stan ett tag, sen ta bussen till stallet och rida på kvällen.
Men ska försöka plugga lite nu så vi hörs väl ikväll
 
Bild jag knäppte och sen redigerade med en sjukt bra app på mobilen i sommras
 

Inget för mig, trodde ja

Hej, idag var det en liten dressyr tävling på Tuna. Och dressyr har typ aldrig varit något för mig. Men ställde upp endå med Dillba. Red LC istället för LB, och det gick faktiskt riktigt bra! Blev inte placerad med de skiter jag i. De var min fina vän Mimmi och hennes fina häst Bianca som tog segern med 69,1%.
Och den som komm 3a hade 66,2% och jag hade 66,1%. Så blev ju nästan placerad.
Är super nöjd över min häst och mig själv endå! Att bara vara med är ju bra. Vi är ju mer hopp intesserade. Men nån dressyr tävling ska vi väl försöka klämma in nånstans till sommaren ;)
Men nu ska jag kolla lite på datan och sen sova. Ska jobba med mammi imorgon på hennes jobb. Har ju prao heela veckan! Fett skönt att inte vara i skolan! Såå skol less.
Hörs imorgon babes
Miss da summer

Hola

Red ett dressyr pass idag på stjärnan min, de gick väl ganska bra. Nu sitter jag iaf i sängen och tränar LB programmet tills sönda. Kan de typ inte ens så de känns ju otroligt bra... NOT...
Ikväll ska jag vara med några sköna kill kompisar! Blir filmkväll ikväll med dom. Sen hem inatt och sova. Ska ju upp tidigt på lörda eftersom hästarna vill ut... Suck.
Men ska väl forsätta att träna nu så programmet fastnar.