Tisda

Ikväll sover Julia hos mig, myyyys!❤️
Finis❤️

Ompyssling

Har precis tagit av en ansiktsmask, fixat naglarna och ska fixa håret snart. Skönt att ha en kväll att ta hand om sig själv, lite ompyssling är ju alltid bra! :)
Idag skötte Dillba sig extremt braa! Red nästan 1h, markarbete och det behövdes verkligen. Tog några skutt på ett räcke på 70 cm. Och de va ju jätte kul! Myste en massa med prinsessan före och efter ridningen. Så kul då det är Dillba som börjar mysa och visar att hon vill ha extra pussar eller massage, kramar, extra lång borstning osv. Så glad att Dillba är MIN häst❤️




Ingen vila

Nej just det, har inte haft någon lugn stund på några dagar nu. Åka hit, åka dit, fram och tillbaka. Men nu siiter jag äntligen i min säng hemma hos mamma, trött som bara den! Så blir nog en tidig kväll ikväll!
Ska slänga mig framför tv och kika på en film nu, äta något gott och sen sova :)
 Älskade lilla häst♥
 

En dag kvar

En dag kvar nu tills det är jul! Kul för mig som får fira redan idag :D Firar med mamma och syskonen ikväll även pappa kommer hit och äter julmat :)
Ska bli kul att få öppna paket, så jag har läääängtat att julen ska komma igen!
Idag fick Dillba stå framför mobilkameran och leka modell, kan ju säga redan nu att bildernas kvalité inte är det bästa. Men de är ju taget med mig Iphone 4s, så det blir ju inte lika bra som när man tar med en system kamera. :)
Bilderna kommer upp imorgon på bloggen!
 

Hej Frida här kommer jag

Sitter på bussen just nu till frida, blir att sova där inatt❤️ Myys :)
Gullis❤️❤️

Söndag

Nu är det inte många dagar kvar till jul. ÅÅ hårliga jul, som kommer med god mat och paket. Vad jag har längtat efter dig! Fast de kändes som du nyss var här.
Idag ska jag och Frida på hockey, och efter det drar jag till stalllet och tar ett dressyr pass på prinsessan, för imorgon har vi en hoppträning för Tina. Så vi läre nog göra av med lite energi ;)
Idag ska jag inte göra något känns det som, skulle behöva jul städa med mamma, bor ju också här så även mitt ansvar att det blir gjort :) 
I fredas sattes granen upp och paketen las under, lite mer jul stämning iaf :)
 

Första dagen på lovet

Idag var det första dagen på lovet, tog en riiktigt lååång sovmorgon! Sen stallet, mamma hängde med och Dillba var som vanligt idag. Antagligen hade hon sträckt sig igår i hagen :)
Red även tracey idag, Julias häst. Skrittade och travade lite. Så hon ska sättas igång igen efter en skada :)
Efter stallet åkte jag hem och tog de lugnt, extremt orkeslös. Så ikväll blir det en härlig dusch och sen mysa ner sig i sängen med en bra film :)


Lov

Idag fick jag jul lov och kan säga att de va riiiiiktigt skönt!! :D
Sitter hemma just nu och gör ingenting, funderar över en massa saker så känns ju som att huvve sprängs sönder me frågor snart.
Tog en barbacka tur ut idag på dillba, men skrittade bara då jag tyckte hon kändes halt. Så imorgon hänger mamma med och tittar på henne.. Hoppas verkligen att de inte är något fel på prinsessan :(



En lugn dag

Idag fick Dillba stå igen, tror att de behövs efter all träning.
Och imorgon efter skolan blir det antagligen en tripp till sundsvall, shoppa lite saker med mamma och bara mysa.
Och imorgon är de lov! I nästan 3 veckor! Fatta va skööönt :D
Osminkad och glad :)

Hemma dag

Igår gick jag hem från skolan efter andra lektionen, mitt huvve va ju Lagomt roligt..
Och idag är jag hemma. Red på lektionen igår eftersom de har sista gången och idag ska Dillba få stå eftersom vi hårdtränar flera dagar i rad.
Idag har jag inte gjort något, legat o degat framför tv, orkar inget annat :)
Åker till stallet sen, ska flörta med mamma så hon kanske hänger med och hjälper till :)


Men hallå här ekar de tomt!

Shiit en vecka sedan jag ens va in här på bloggen, vad händer med mig?!
Har inte gjort så mycket i veckan, ridningen och skolan.
Hade ju julshowen i går, och den blev riktigt bra!! Så kul, de va jätte många som kom och tittade! :D



Härlig helg

En bra tränings helg vart riktigt lyckad! Så kul, massa skratt blev det idag :))
Imorgon är det måndag, har satt ihop en lätt outfit tills imorgon, inget märkvärdigt men en skön stil.
Ska väl inte göra så mycket mer nu denna kvällen, så vi säger gonatt nu så hörs vi mer imorgon :)
Kärleken mellan Dillba och Wilma♥

Tränings helg

I helgen blir de träning för mig och Dillba, skönt. Känns som att de behövs :)
Bjussar på en typ gammal bild

Snart fredag

Idag red jag barbacka en stund, härligt. Skyndade mig att göra klart allt i stallet så jag kunde åka hem. Extremt trött idag och ont i huvudet, inge bra alls.
Imorgon är det fredag och jag ska träna på lektion med Dillba. SKa bli spännande att se hur hon uppför sig :)
Denna bild är tagen för nästan 70 veckor sen, vart tog tiden vägen?

Mörbultad.se

Ja, igår kan jag ju säga att jag och Dillba gick omkull på lektionen. Skulle hoppa ett hinder men ridningen in till hindret sög ju, så hon stannade. Och som vanligt när hon stannar så försöker hon hoppa åt sidan ohc springa iväg sen.. Så igår sa jag ''prooo'' och tog försiktigt i tyglarna, men nää. Dillba reser sig smått två gånger och sen stegrar hon så högt så hon tippar bakåt och vrider sig åt sidan typ, tur var väl de annars hade jag fått HELA hon över mig. Fick ungefär halva hon över mig så de var ju lugnt, mitt vänstra ben fick ta mäst stryk.. Så är svullen och har såå ont, asså de är sjukt hur ont de gör. Har även ont i ryggen plus bakhuvudet (inte så konstigt då jag landade på ryggen)..
De som va så gulligt va att Dillba låg kvar och tittade på mig, men när jag sedan ställde mig upp så gjorde även hon de. Var precis som att hon måsta kolla så jag var okej, de första jag tänkte på ''är Dillba okej?! Gjorde hon illa sig?!'' tänkte inte allt på om jag gjort illa mig eller något, utan bara på hur det hade gått för Dillba. Men det gick bra :) Inga skador eller täcken på att hon blev halt eller något liknande.
Hoppade faktiskt banan sen efter att vi fått skritta, trava och galoppera så vi såg att allt såg bra ut igen. Och i stallet stod Dillba och nästan skämdes över att vi hade gått omkull, tyckte så synd om henne.. Usch, så hon fick extra mycket morötter bara för att :)
Är inte ett dugg sur eller liknande på Dillba, shit ingen av oss visste att de skulle sluta så. Men det gick ju bra med både mig och Dillba så de är ju bra de iaf :)
Gammal bild men bästa hästen

Härlig måndag

Denna dag har varit riktigt bra, ingen skola gå jag har haft studiedag. Så tog och städade på rummet, bytte sängkläder så nu har jag ett täcke med tomtar på ;)
Va hos syrran och fikade med mamma & Manne förut idag också. Och sen avslutade vi men en GRYM träning! Idag gjorde vi något som Dillba ÄLSKAR att få leka och få göra själv över hindren. Vi fick träna på att släppa både stygbyglarna och tyglarna samtidigt. Riiiktigt kul och de är ju då de är extremt kul att man kan rida i grimma på sin häst och hoppa ;) så de gick riktigt bra de :D
Älskade ponny, längtar till sommaren för då ska vi lekaaa igen!♥ Både hemma och på tävlingar ;)