Dehär med dåligt humör

Japp, idag var mitt humör på topp! Har varit det hela dagen, sen kommer jag hem. Pratar med mamma ang när vi åker utomland om vem som ska ha min hund. Och där vände det! Dom som inte håller saker som dom lovar är nog de värst jag vet. Och tyvärr får pappa ta en riktigt jävligt sur dotter eftersom hans föräldrar inte kan lova en sak och hålla de. Blir så extremt trött på alla och ALLT nu. Bara gräva ner mig och ligga där ett bra tag o skita i allt. Inte behöva fixa saker i sista minuten och bli sviken av att andra inte kan hålla det dom lovar.. Suck! Min kväll är totalt förstörd. Och även morgon dagen, dehär släpper jag inte i första taget. Men det är väl så när man inte är favorit barnet i familjen. Då går de så bra att säga att man ska åka bort med husbilen och bla bla & inte kan ha Thindra, vilket dom har lovat väldigt länge! Ta med henne då, det bästa hon vet är att få följa med på saker och göra saker. Men NÄ, blir väl hemma när dom andra åker på resan eftersom ingen kan hjälpa till nån gång. Ber inte farmor & farfar om många saker. Och när jag väl ber om hjälp så går de jätte bra först, och sen helt plötsligt inte! Kommer då inte ber er om NÅ mer iaf! Känner att mitt humör synkar ner detta inlägg och bli bara så mycket negativa tankar. Så vi hörs när ilskan lagt sig, för nu ska jag plugga.
 
 

Snart slut på denna helg

Förstår inte varfför helgerna ska gå så fort? Dom behöver vara längre! Så man hinner göra mer saker :) Helgen har varit riktigt bra, startade underbart på fredagen och det höll i sig. Tråkigt bara att de är så dåligt väder.. Suck, inge kul alls.
Ikväll ska jag bara lagga batterierna för en vecka med massa plugg, lägga fram kläder tills imorn, duscha och fräscha upp sig, sen sova länge. Börjar 9.25 imrgon så en liten sovmorgon får man :)
 

Hästen är magisk

Japp, ännu en underbar tur med Dillba. Red ut först i ungefär en timme, men eftersom hon ha lika pigg ändå fast vi galopperade mycke så tog vi 40 min dressyr i ridhuset. Och jäklar!! Hon kan ju, red på pesoa bettet och hade martingall, men hon gick riktigt bra!! Så stolt :)


Lördag

Vad händer idag? Jo stallet, hem duscha fräscha till sig. Äta något sen bär de av till Gnarp. Ska vara med Frida & Matthias. Plus massa andra :)
Prinsessan ska ridas ordentligt idag, antingen ut eller ett hårdare pass inomhus. Kanske rida ut först och bara galoppera så hon är mågorlunda lugn sen. Men vi får helt enkelt se hur vi gör :)

Den fulaste bilen jag någonsin sätt, men på nått vis är jag alldeles kär i den. O den ser helt ok ut egentligen ;)

Snart helg

Och som jag längtar efter helg nu! Fy fasen vad skönt. Hände inget sepciellt i skolan idag, allt flöt på och va lika tråkigt som vanligt. Vissa lektioner tråkigare än andra. Ingen ridning idag, hade verkligen inte lust.. Så Dillba fick stå. Får se hur de blir imorn. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, bara ligga i sägen o titta på taket och lyssna på musik :)



Oj oj vilken hoppe häst

Japp, igår var det hoppelihopp tisdag oxh Dillba, som vanligt skötte sig riiktigt bra! Pigg och glad, och stark!! Men lyssnade bra ändå. Och idag tog vi ett dressyr pass, vilket Dillba inte hade tänkt sig idag. Hon hade nog hellre sprungit med huvudet högt och fooort.


Härlig helg

I helgen såldes epen så skönt att det är borta och att man har lite extra pengar in! Dillba skötte sig exemplariskt bra i lördas! Shit vilken hoppe häst jag har!! Så nöjd jag är över att hon är min, bara min!
Igår hade jag, Julia och Frida sååå mysigt! Massa godis, chips, dricka och sånt! Tacos först sen godis.
Just nu ligger jag i sängen och är helt slut i kroppen. Tur att man börjar 9.25 imorgon så man kan sova nån minut längre än vanligt.
 

Fulla dagar

Japp, dagarna i veckan har verkligen varit helt fulla med saker som ska göras. Rida, plugga, sova, äta, duscha. Ja listan är lång på saker som ska göras på en dag. Och idag är de lördag, så skönt! Men vi laddar för en förmiddag på stallet, med en pay & jump! 90 & 1meter är höjderna, tror faktiskt de kommer gå bra. Tina är där så förhoppningsvis skriker hon väl till om jag rider mesigt igen som i tisdas ;) haha! Full fräs ska de vara inte nå fin ridning!
Efter pay & jumpen snor jag med mig Julia och åker o handlar massa godis och lite mat. Sen kommer även Frida, vi ska nämligen ha tjej kväll i syrrans lägenhet! Så mysigt de kommer bli!! Och de är verkligen behövligt nu! :)


Vilken häst!!

Ooh Vilken kick man får! Att sitta där och rida i mot ett hinder i 180 och sen vara FLYYGA över är så underbart!! Idag levererade Dillba så jäkla bra!! Shit, känner fortfarande kicken från lektionen ikväll. Kommer sova gott inatt! Längtar tills lörda då det blir en pay & jump på Tuna, hoppas vi levererar lika bra då som nu!
älskade ponny! Grym är du❤️

Dagen

Dagen idag blir som en vanligt dag, skolan och stallet. Blir en liten sväng ner på stan och köpa lite smink med Julia, mys! Sen stallet, pyssla om prinsessan extra mycket och sen träning. Kommer vara typ död ikväll när jag kommer hem. Hård träning som är intensiv, mycke tankar runt allt och mycket annat oxå. Men allt blir bra när man får komma till sin älskade ponnii ♥
 

Vad är meningen med livet egentligen?

Är de meningen att vi ska på nått sätt få möta den bittra men sanna sanningen om hur världen egentligen är? Hur vi människor möter människor? Eller att de är så mycket skillnad på vita och mörkhyade? Eller hur korkade vissa människor är som startar krig, slår, utnyttjar, dödar ja you name it! Ganska hemsk när man tänker efter hur vi behandlar varandra.. Man får ju mardrömmar när man hör hur nån klarar av att misshandla ett litet barn.. Eller en ungdom/vuxen/gammal aa vad man än är.
När jag blir stor, hoppas jag att dom har tagit tag i vissa saker. Och jag hoppas att mina barn får en bra start i deras liv. Utan en massa hat mot varandra. Så som de är just nu.. Riktigt tråkigt att se samhället rasa samman för att vi sätter upp ett stort hatnät mig varandra.
Nån dag vill jag kunna göra nå bra för världen, nått som får dom att förstå att vi inte kan fortsätta såhär.
Jag har en dröm helt enkelt, och nått som jag lärt mig är att aldrig ge upp om sina drömmar. För nån dag kan de slå in.



sol sol och mer sol

Oj vilket fint väder vi fått idag! Får lust och bara ut och springa hur länge som helst och bara träna nu när solen tittar fram. Men har annat som ska göras.. Åker nog till stallet ikväll igen, va så skönt igår när man fick vara själv. Och det gick riktigt bra, nått skutt på 1m och där slutade vi. Fick verkligen fina och LUFTIGA språng!! Shit asså vad hon hoppar högt över hindren.
Och idag vet jag inte vad vi ska göra, ide torka totalt! Skulle vara skönt att rida ut, MEN de finns inte nån stans där man verkligen kan släppa henne just nu för de är snö och is kvar på galopp vägen.. Vilket är riktigt tråkigt :/
Men det smälter för hoppningsvis snart.
 

Helg

Idag blir de att rida, har ingen aning om vad vi ska hitta på så får väl se.
Och ikväll blir de mys med mamma, kolla på tv och ära Ben & Jerry :)
Helt ok enligt mig när man bara får skit över sig..
Markarbeta sen kanske? Mycke bommar och studs? :)
bus unge❤️

Fredag och helgen snart

Efter en sån kass kväll igår med krokodil tårar och bara sura..
Startar jag denna fredag med ett leende på läpparna ändå. Men fullt medvetande om vad som väntar runt hörnet.. Vi får se hur denna dag blir, bra eller dåligt. Vilket vi märker :)
Om jag ej hade haft denna underbara häst, hade jag inte varit vid liv idag.

Vilket väder

Solen skiner och jag har varit och knäckt till ryggen. SÅ skönt! Är hemma nu igen och ska bara ta det lugnt ett tag. Sen blir det stallet och träning :)
Dagen blir lugnt, förhoppnings vid. Ska njuta av att det är vår och att solen skiner :)
Sen 2013

Hur lyckas jag?

Ja men såklart så sträcker jag mig idag, vänstra axeln vid skulderbladet upp till nacken.. Asså smärtan jag hade förut idag på engång var verkligen iiinte mysig, svimmade nästan för att de smärtade så mycket..
Men dum som man är, åker man och rider ändå på lektionen. Och Dillba fattade en gång till när jag bad henne ta det lugnt för jag skulle inte klara av och ta i henne, fick till och med driva och de kändes vääldigt ovanligt! Okej, hon stannade fleera gånger på kombinationen, MEN vet att hon har jätte svårt med kombinationer och nu har vi inte hoppat sån på länge. Så jaja, men i helheten var hon lugnt och snäll! :D
Saknar sommaren enormt mycket
 

Lördag/söndag

I lördags tog jag ett galopp pass på Dillba. Mycket galopp men i en lugn tackt. Galoppombyten, vilket Dillba tycker är riktigt kul! :) myste på i stallet efter de och pysslade om henne extra mycket.
Idag tog vi och jobbade bommar och ett litet hinder på ca 50 cm. Galoppombyten över hindret och även lydnad in mot och även efter. Snäva svängar och volt jobb.
Dillba var verkligen med hela tiden! Lyssnade riktigt bra och jobbade underbart med bakbenen. De börjar hända någonting nu, så sommaren kommer nog bli riktigt bra!! ;)
Älskade prinsessorna mina❤️


Fredag

Idag ska det storstädas på rummet och även göras i ordning så de ser lite ok ut iaf. Sen blir det stallet, får se om vi hoppar idag der skulle verkligen behövas.
En gammal men glad bild

Shit vilken dötystnad vi hade här då

Och ja, nu äntligen! Kan jag säga att jag mår bra. Att jag kommer orka leva på riktigt igen, sluta deppa över allt, och bara skita i allt skit som inte rör mig i ryggen och fokusera på allt som jag vill satsa på eller bli bättre på. Och det är skolan och naturligtvis ridningen. Vill få bra betyg nu i skolan, så ska verkligen kämpa nu de månaderna som är kvar. 
Och som förut, jag vill komma nånstans med Dillba, vill veta att vi är jävligt bra och att vi kommer kunna klättra upp och ta oss högt upp i klasserna. Så vi inte stannar där vi är nu, för då vet jag inte vad jag gör...
Och har helt ärligt talat funderat på om mitt intresse har svalnat för ridningen en aning under lovet & även innan de. Men tror egentligen att ridningen har fått tagit styrk nu för att jag inte har kunnat fokusera mig till 110%. Och inte ''orkat brytt'' mig och Dillba. Ja, de låter hemsk. Och jag skäms.. För Dillba är den ända jag vill ha och skulle jag bli tvungen, nån gång att välja mellan kärleken till en människa eller att ha kvar Dillba. Så skulle jag valt Dillba. Utan tvekan. För det hon ger mig, ger INGEN annan mig. Hon ger mig livsglädje, och utan henne hade jag aldrig klarat alla gråa och äckliga dagar som man springer på ibland.
Så min häst är min hjälte! Helt ärligt, och jag tror inte att andra förstår hur mycket detta djur betyder för mig. Och det sägs, att hästar inte förstår när man pratar med dom. Och är de så, så är Dillba inte normal på en fläck. För hon fattar om jag säger något till henne, är de bara ett enkelt ''stå still där på gången, jag kommer snart'' hon tittar liksom bara på mig med öronen frammåt precis som hon svarar ''jaa'' och så står hon bara där tills jag säger nå annat.
Alla hemlisar hon vet som INGEN annan vet och ALDRIG kommer få veta, för Dillba säger aldrig nå till nån som jag säger till henne. Att få en kram av Dillba varje dag (och JA jag får kramar av min häst) och sen bara få stå och pussa på hennes underbara, ibland snoriga mule är så underbart. Jag pussar hellre där en på nån kille som sen bara sviker än. För Dillba sviker mig aldrig, hon gör alltid sitt bästa och försöker ända in i slutet. Vad de än handlar om. Och att få se på när hon äter sitt hö i boxen medans man tittar på, eller se hon springa glatt i ridhuset löst och vill busa. Eller se hon stå och sova på gången medans man borstar henne, är allt jag behöver för att må bra. Och jag förstår de nu, att det är min underbara Dillba som får mig på bra humör och som gör att jag mår riktigt bra.
Skulle de gå, så skulle jag vilja krympa henne till en liten hund storlek så hon kunde sova med mig i min säng varje natt. Men tyvärr går inte de, så får njuta av att ha henne i stallet o få pussa på henne där.
 
Bjuder på en bildbomb med gamla bilder på min HJÄLTE Dillba