Gooomorgon

Uppe med tuppen om inte jag tillomed är uppe före den idag.
Har vare vaken en halv timme nu och packat klart de sista, fika någonting nu sen får vi se hur mycket tid vi har på oss! :)
Fick denna otroligt fuulaa bild av Frida igår kväll.. Haha 

Min dag

Idag har jag varit med Robin, han sov hos mig från igår. Myyys♥
Efter att han åkt hem började jag packa ner allt tills helgen då vi åker till söderhamn och tävlar lördag och söndag.
Min dag fortsatte och det blev middags dags, tacosmys me pappa och bror. Och efter det gick jag och min älskade syster på bio, ''förr eller senare exploderar jag'' sååå jäkla bra!! Alla satt typ och grät haha :)
En sånn här film man aldrig kommer tröttna på, asså den är liksom gjord på ett sånt bra sett så nästan alla kan se den. Kanske inte så kul och se den om man är jätte liten. (haha)
Ska snart sova och samla krafter inför helgen, kliver upp klockan 5:30 och packar klart det sista. Dubbel kollar så allt är med. Skulle ju inte vara så bra om något blir hemma.
Sen nån gång klockan 7 (?) åker vi till stallet för vi ska åka senaste halv 8 till söderhamn!
JA de är tidiga mornar om man är en häst tjej :)
OMFG vad jag saknar mitt blonda hår... 

Today

Idag blir det nog en hääärlig uteritt på prinsessan. Hon fick vila igår så hon vill nog ut.
I helgen blir det tävling, lördag och söndag (om allt går som det ska), blir i söderhamn så vi har fixat stallplats åt Dillba och även sovplats till mig, mamma, frida och wilma på samma ställa som där vi ska ha Dillba.
Och de skulle ta ca 10 min med bilen från där vi ska bo till tävlingsbanan!

Härlig dag

Klev upp vid ca 9-10 tiden idag, tog de lite lugnt medans jag fixade mig för stan. Åkte ner vid typ 12 tiden och var men en gammal vän som jag kännt läääänge, super gullig tjej!
Efter stan åkte jag hem och tog de lugnt, åt middag och sen blev det stallet.
Idag red mig duktiga storasyster oxå! Hoppade tillomed på prinsessan & tror att oxen låg på 100 cm när dom tog sista språngena över. Efterde skrittade manne en stund, så duktig han med!
Efter stallet tog jag det bara lugnt, och nu ligger jag i sängen och ska titta på film med min finaste lilla hund som passade på att krypa ner under täcket nu när jag gjorde de.


Wilma satt oxå upp en liten sväng för att vara med på kort :)

Duktig häst

Både igår och idag skötte Dillba sig så otroligt bra, red dressyr barbacka på hackamoret och hon gick såå otroligt bra!! Jävlar vad hon kan om hon bara vill.
Tog något litet skutt på nåt hinder som var framme och uppsatt på 60 cm, ville bara känna om hon höll formen och yes de gjorde hon!
Imorgon rider vi antagligen ut, om vädret till låter :)




Tjenna

Igår blev de hoppning för mig och Dillba. Red i det nya tränset och de märks att Dillba diggar de!
Idag red jag ut barbacka med en vanlig grimma och ett vanligt grimskaft. Nog de mysigaste man kan göra! Red i mjukisar och Vanliga tyg skor.
Men just nu ska jag göra klart se sista och sen åka till sannäs och hälsa på dom som är där, ska även hämta upp Robin på vägen dit. Åker med mamma och dom andra. Höra nå mer sen!
Glad midsommar elle nå. Haha :)

Sundsvall

Idag blir de Sundsvall med mamma, Victor och manne. Ska till hööks och köpa en ny tävlings kavaj och förhoppningsvis ett nytt träns till Dillba som är utan bett. Förklarar senare och köper jag tränset kan jag även visa hur de ser ut! :)

Världens finaste och undrbaraste prinsessa. De går inte att älska dig mer än vad jag gör<3

Anmäld

Har anmält mig och Dillba till två tävlingar, den första är i söderhamn den 28:de. Andra tävlingen är på Östanbräck den 16:de, men i Juli. Tänkte även anmäla till en tävling i delsbo den 9onde, också i Juli.
Hoppas att det kommer gå lika bra där som det gjorde i helgen! :)
 

Sorry

NU känner jag mig riktigt dålig. Inte bloggat på fleera dagar, tur jag kan skylla på att jag slutat nian och att jag hjälpte mamma med Victors student. Och de är ju faktiskt oxå sant, haha.
Har väl inte precis gjort så mycket nu på början av sommarlovet, chillat och varit med Robin.
Och idag tävlade vi i Delsbo, snacka om att min häst kan! :D
Nolla i L:D, så en rosett där. Nollade även i L:C OCH vann hela L:C med 23 sekunder på omhoppningen! 
Lycklig? JAAA
Fick en till rosett och även en bricka som man kan sätta upp på Dillbas box.
Kommer verkligen fortsätta hoppa och tävla henne på hackamorret som jag rider henne med, har ju provat de på lektion så provade oxå att tävla med det idag då och SHIIT vad fiiin hon blev! Hon verkligen tog plats och fick fram galoppen.
Dillba var riktigt duktig idag!!
 

Spara pengar

Nu ska jag börja spara pengar för att kunna köpa ett par nya ridskor, har hittat två par som jag vill ha. Men kan inte bestämma vilket par utav dom, haha
De ena paret kostar 1.699 kr och dom andra kostar 2.299 kr.
 Skorna för 1.699 kr. Riiktigt snygga, utan massa bling bling!
Dom andra för 2.299 kr, också lika snygga och utan bling bling. Inte så otroligt förtjust i de. Dom snyggaste rid outfitsen som finns är dom utan massa bling bling som glänser när man rider och så.
Men såklart är det en smaksak så alla tycker ju olika :)
Så, nu har jag ugefär 600 kr, den 20:de får jag 300. Då är de inte så långt kvar till dom där skorna. Sen så fyller jag ju faktiskt år om ca 4 månader, och har man tur så kanske man får något i förskott. Typ kanske skorna av sina snälla föräldrar ;)
Hehehe 

1 dag kvar

EN dag kvar i skolan, sen avslutning och sen SOMMARLOV!! Fatta vad skönt, ta igen all sömn man missat, vara ute med kompisar heeela nätterna, rida låångt i skogen, bada, grilla, sova under bar himmel på studsmattan. Och massa massa mer skoj!!
Fatta vad kul detta lov kommer bli! Helt otroligt king, KING!! 



Älsklings häst

Idag gick de såå bra! Hoppade komdinationer och shiit vad hon levererade!!
Första hindret låg på ca 70 cm, andra hindret 100 cm och sista hindret låg på 115 cm ;)
1 galoppsprång och sen 2 galoppsprång.
Kan säga att Dillba var bääst idag!! :D
Iaf för mig ;)



Chill pill tooday

Idag blev de sovmorgon till 11, behövligt!! Åt frukost sen väntade stallet, longerade och bara busade med Dillba idag.
Plockade ihop alla grejor och åkte till mamma där vi är just nu.
Inte hänt så mycket idag, skönt. Har väl bara gått och laddat batterierna tills imorgon då vi ska spela fotboll mot lärarna på morgonen och sen har vi brännboll heela dagen! Såå skoj :D
Finaste lilla mollie. Önskar du var min, bara min<3 

Dagen...

...har varit ganska lång, är de för att de fortfarande är ljus ute? Iaf så har jag hunnit med en låångt spring tur med mollie. Åkte till pappa en snabbis, bäddade rent sängen, satte in mer pengar på tdb (tävlingsdatabasen) så nu är vi anmälda till hoppningen nästa helg!! :D
Har även hunnit handla med mamma och Victor, chillat, provat ut exsamensklänningen. Eller klänning och klänning, de är en lång kjol.
Ridit och fixat allt nu på kvällskvisten, hoppade lite idag. Så imorgon blir det longering.
De var väl allt jag gjort idag, har gjort tusen små saker som jag inte kommer på, hahah.
Jo justja myste ute på altan med mamma, Victor och thindra förut för typ en timme sen. Drack lite sider och åt chip och godis ;)


Red inte

Idag blev de ingen ridning för min del, ist så longerade jag Dillba bara för att hon inte var så rolig att longera förut så lära testa om de hands hänt något sen sist.
Kan säga att de var som att longera en annan häst, förra gången drog Dillba iväg med mig och denna gång lyssnade hon väldigt bra! :)
Imorgon får vi se vad vi gör, om de regnar så blir det banan och om inte så kanske jag tar en sväng ut :)


Gårdagens träning

Igår gick de sjuukt bra, red på hacket då jag villa att hon skulle komma framåt mer med galoppen och hoppa bättre. Och japp! De funkade :)
Dillbisen bara flöööög över alla hinder, lätt som en plätt ;)


Tisdag

Veckans höjdpunkt, ikväll är de hoppning. Men inte för dillbas del, hon ska ändas skrittas och travas.
Får se vilken häst jag får ikväll, lånar ridskolehäst (om de finns någo vil säga). Konstigt att de gör de ibland och ibland inte, kanske beror på vem de är som frågar? :)


Idag

Idag har de varit ganska mycket. åkte till mamma som för tillfället är på sjukhuset (tar inte upp de nu, och antagligen inte sen heller).
Innan vi åkte dit gick jag och Thindrisen en promis och sen hem för att hjälps til lite ute på gården. Gick sen in efter ett tag och tog de lugnt, bara var. De var liksom länge sen nu.
Åkte till stallet vid 18-18:30 tiden, fixade allt i stallet och tog in Dillba och Wille, hennes hagkompis.
Men nu ligger jag i ängen och snart slocknar för jag är såå trött..