Lugn dag

Dagen idag har varit riktigt lugn, haft 1 riktig lektion idag. Ingen matte (då vissa hade mattenationella) så fick sovmorgon :) Efter engelska (vilket är andra timmen) hade vi nästa ''lektion'' kl 12, så två timmars hål då. Åkte ner på stan med tjejerna och åt på Jambo, mys! Sista ''lektionen'' som var att vi skulle fylla i några grejer om skolan och så på datan, slutade halv två så en kort dag! Vilket var riktigt skönt, åkte till stallet med mamma & Manne, fixade allt där. Red inte idag eftersom det var träning igår. Imorgon rider förhoppningsvis Maria, skulle vara skönt då det är rätt mycket plugg nu, prov imorgon och även kommande vecka. Snart bara två veckor kvar i skolan, shit det går så fort. Snart sommar, sol & massa bad med häst!
 

Dagen

Idag är det som sagt skolan, inget ovanligt utan en tråkig skoldag helt enkelt. Efter skolan åker jag och Frida ner på stan en sväng, shoppa lite och prata om vissa saker som jag borde fatta beslut om.. Tråkigt men såhär är det ibland, allt håller inte för alltid.
Ikväll är det träning, som vanligt. Får hoppas på att ryttaren släpper allt jobbigt hon har i huvet nu och fokuserar till 1000 % på Dillba och vad hon ska göra. Räta ut henne i tid från svängar och vara med hela tiden in till hinder och även efter hindren. Så inte Dillba kan dra iväg och bli ofokuserad till nästa hinder.
 
 

Trött som fasiken

Kan säga att jag var riktigt slut i kroppen  igår, åkte till stallet från Frida och lekte med massa barn i ca 3 timmar.. Kul var de och dom uppskattade verkligen de! :)
Idag var de skolan, åkte till stallet och fixade klart allt med mamma & tog in Dillba. Dillbisen får stå idag då hon fått nya skor :)
Imorgon är de tråk skola igen, skulle bli fint väder så tar nog någon fin topp! Och även hoppträning på kvällen :)
❤️❤️❤️

De här med att inte ha 100 % koll

Imorgon ska jag, Natta och Julia jobbs på max. Julia fick i ''uppdrag''att kolla vilken tid det är och har hela tiden sagt 15-18. Vilket verkligen inte var riktigt... Utan vi ska jobba 11-15. Sånna här saker ska man då iaf aldrig lita på någon annan om att dom kan tiden eller så.. Less.. Hädanefter tar jag reda på de själv isf för att fråga någon
 

Mys fredag


Idag var jag och Frida på trauma övning mellan 8-11, genom skolan på akuten. Fick ligga på en bår fast spänd, låssas blod lite här och där. Riktgt kul! Allt var verkligen så verklighetsbaserat :)

Måste säga att Dillba är extremt snäll! Wilma ville absolut sitta på Dillba igår och sen skrittade hon även till transporten❤️ och Dillba brydde sig inte ett dugg om att Wilma satt där uppe :)

Skritt tur idag

Var och tog spruta med Dillba idag så blev att bara skritta idag. Får se vad vi gör imorgon, har hon ingen feber och är som vanligt ska jag rida som vanligt. Men är hon febrig så blir det ingen ridning. 
Idag gick skolan riktigt långsamt! Kändes som man satt där i 100 år.. Eller så är det bara jag som är trött i kroppen och i huvve. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ladda om för skola imorgon och sen HELG. 
 
Saknar mitt blonda hår.. 

Amazing

Igår var Dillba riiktigt fin på träningen! Tyvärr blir det ingen tävling till helgen.. Missat vaccinationen o utan den får man inte tävla, så får bita i det sura äpplet.. Så då är ju fråga vad man ska göra i helgen? Någon med förslag :)

Idag är det nationella hela dagen.. Börjar kl 9 & slutar vid 14 tiden. Matte nationella, får se hur detta går :)



Tisdag och skola, även träning

Älskade tisdag, bli en bra dag. Efter skolan blir det stallet och sen hem & sova. Hörs nå mer sen efter träningar :)


Uteritt blev det idag

Tog ett dressyrpass på en alldeles för pigg häst igår.. Så idag red vi ut, i nästan 2 timmar. Skrittade den mesta delen, och mycket trav i lång och låg form! Tanken med uteritten var mest att hon skulle få göra något annat än att ridas inne eller på banan, inte att hon skulle springa som hon vill och trötta ut sig helt och hållet.
Galopp tog vi såklart men i en samlad form och i lugn tackt! Gick riktigt bra & tror Dillba tyckte de va riktigt skönt att få komma ut igen :)




Ledig

Ledig och vad gör man? Ingen ork i kroppen så tror jag håller på att bli sjuk.. Mindre kul, idag skulle jag behöva rida ett dressyr pass på Dillba, men vi får se. Hur jag mår frammåt på dagen. Nu ska jag bara ligga här i sängen och ta det lugnt :)


Godmorgon

Ennu en heldag på stallet väntar idag! Hästarna vill ha mat & få komma ut i hagarna. Hoppas på en bra dag, med sol och VÄRME!! Saknar värmen ganska mycke.. Idag ska Dillba trimmas på bommar, upphöjda & kavaleti så vi får upp frambenen mer!
Sen vad händer mer? Tvätta en massa häst saker, dillbas ena inne täcke är inte så fräscht så ett måste där! Sen även svettiga schabrak & benlindor ;)
Ikväll är de stallmöte så fullt upp hela dagen, skönt! Att veta vad man ska göra o inte bara ligga hemma i sängen :)


Vilken dag

Ligger vaken i sängen o kan inte sova.. Måste vara för att hjärtat mitt inte är här❤️
Idag har jag inte gjort så mycke, mest degat i sängen med Emil. Va till stallet och tog in hästarna, red ut och skrittade sen fick Dillba springa av sig i ridhuset.
Åkte hem och degade ännu mer med Emil, extremt skönt att ha en pojkvän som man kan prata med allt om. Allt mellan himmel & jord. Och som faktiskt bryr sig! Guld värt❤️
MIN prins & bara min❤️❤️ 

Godmorgon

Är hos Emil just nu, äta lite frulle sen till bussen och hem. Såklart jätte bäbisen hänger med hem till mig sen ;)
Ingen ridning idag utan bara pyssla om prinsessan

Uppe med tuppen

Idag är det stalljour som gäller. Så bara att kliva upp! Och idag kommer det en, aa faktiskt en tant som ska rida Dillba. Och funkar de, så kommer hon få börja rida Dillba nån dag i veckan. Känns riktigt bra, och tror inte det ska vara nå problem! Hör bara bra saker om denna söta "tant" :)
I eftermiddag åker jag till Emil, myys❤️


Så trött

Tror igen förstår hur trött jag är i kroppen, helt sjukt!
Iallafall så var Dillba underbar igår på hoppningen! Lyssnade riktigt bra & var frammåt :)
Idag red jag lite dressyr, men bara i skritt & trav. Eftersom vi hoppade igår.
Är hos pappa just nu, sover här inatt :)



3 dagar i skolan denna vecka

Juste, går bara till Onsdag denna vecka, skönt med lång helg! I veckan ska Dillbas tränas som vanligt, hoppning på tisdag och en skritt tur på onsdag. På måndag blir det ett vanligt dressyr pass eller en uteritt, får se lite hur hon känns imorn :)
 

Kvällsmys själv

Tar lite kvällsmys i min ensamhet, med pretty little liars i högsta grad❤️


Och helgen är snart slut

Förstår inte varför helgerna försvinner så fort.. Tycker dom ska vara längre. Iallafall så var jag med Emil i helgen, har äte massa gott o varit med familjen också. Ridit och tagit det lugnt. Körde även cross igår och fyrhjuling. Riiktigt kul! Så nu blev man ju lite cross sugen ;) Kanske man ska köpa en och åka ibland? Med kompisar och så. bra träning och riktigt kul ju.
Idag tog jag och Dillba en härlig & lång uteritt på nästan 2 timmar i regnet. Riktigt skönt fast det regnade, och Dillba va verkligen taggad för att få länga på galoppen lite. Pussade och myste en massa sen när vi kom hem igen, gjorde klart allt och åkte hem. Sitter just nu i soffan och tittar på tv med Manne & bara tar det lugnt. Blir nog så resten av kvällen :)
Saknar sommaren sååå..

Hemma idag oxå

Är hemma idag bara för att inte lyckas smitta någon eller så. Precis städat klart på rummet, så är nästan död nu igen.. Tog en liten promis med thindra i lugnt tempo för att få frisk luft. Fast det regnar var de riktigt skönt att få gå ut :)
Idag ska jag med till stallet, mamma & Victor fixade de igår till mig. Sen ikväll kommer äntligen Emil hit❤️



Dehär med att vara sjuk

Jag har känt mig hängig nästan hela veckan och igår kom de ut.. Så ligger i magsjuka nu, vilket inte är så kul då jag får blodtrycksfall (när man är låg) och typ halft tuppar av..
Red med på en dressyr lektion med Dillba igår och jäklar vad duktig hon va! Pigg och stressad från början men de försvann efter ett tag :)
Bild på tatueringen, är verkligen super nöjd!

Så måndag igen

Skola som vanligt igen och kan ju säga att jag inte precis har längtat tillbaka super mycket. haha, ofc till mina kompisar men inte till att sitta i skolan typ 7 timmar och plugga.. Men men så är livet och det är inte så långt kvar i 1an. Jag och Julia kom på de att de snart är sommarlov och guuu vad skönt! Och sen är det bara två år kvar i skolan. Så de går fort, snart är det sista veckan i 3an.
Jaha, vad har hänt i dag då? Skolan, inget märkvärdigt bara att alla blängde på mig då jag tattueriat mig ;)
Åkte till stallet efter skolan, fixade allt med mamma & Manne. Sen till pappa och packa ihop alla saker för åker till mamma ikväll :)