Underbara sol

Sol idag igen, såå skönt! Imorse kom ju manne och red, även Wilma och Gustav red lite. Så tur att man har en snäll häst som bara går o inte bryr sig :)
gjorde puschen fin igår och fixade försäkring så nu kan ka köra😀

Bra helg

Denna helg har jag inte gjort någonting med, bara tagit det lugnt med Emil, legat i sängen o degat. Haha :)
Tog en cykel tur till stallet idag och gjorde ett grymt pass på banan! Började med att Dillba var ''rädd'' för allt. Men när vi skrittat runt och hon fått tittat på allt 100 gånger i båda varven så vare lugnt igen. Hoppade något skutt på 80 cm och hon bara laddade på och hoppade, va lugn in men tog tag i hinder på ett väldigt bra sätt! :)
Så de va vgerkligen riktigt roligt, imorgon kommer mamma & Manne o hämtar mig hos pappa, Manne ville rida så såklart han ska få göra de :)
 

Gårdagen & idag

Filmen vi kollade på igår va såååå bra!! Så blir o kolla på 1an idag, Emil har ju inte sett den & den är lika bra!😻
Tog en spring tur igår efter bion, de va underbart väder så varför inte? Har inte sprungit på länge pga vädret o så.. Så passade på och göra de igår.
Tog sovmorgon i morse & cyklade till Dillba. Tog en lugnt tur på åsen. Mys, imorgon blir det en sväng på banan :)



Uteritt på bus ponny

Idag va Dillba riktigt duktig (??) vi gjorde typ inget utan red ut & tog alla 3 gångarterna. Så skönt o bara kunna sitta där o veta att Dillba får fram över allt! :)
säger ser naglarna ut, sååå nöjd! :)

Vilken dag

Åkte till Julia i morse med mamma och gjorde naglar, mamma började och åkte sedan hem, stannade och pratade om allt med Julia medans vi gjorde naglarna, så skönt o bara få vara med en människa som man kan lita på.
Kom hem där ifrån vid halv 9 tiden på kvällen så en hel dag med Julia, åkte till Dillba och hävde på henne ett mysigt fleece täcke, det regnar hela dagarna och Dillba fryser jätte mycket... Stackaren, hon sätter ju inte vinterpäls och har tjock päls på sommaren heller.. Så dom sover inne just nu, och hon blev så glad att få ett täcke, massa godisar, pussar & kramar :) Tar en ridsväng imorgon även om det regnar, om det inte öser ner då.. Vill ju rida nu :(
 

Hemma igen & hästen riden

Yes, kom hem mitt på dan typ & åkte och red en liten stund efter. Ikväll åker vi till Tuna och fortsätter med att ta bort allt lort så det går att måla på Torsdag :)
Tog en lugn sväng med Dillb ia idag, efersom hon stått nästan en hel vecka. 
 

Halva dagen borta

Hunnit varit ner på stan en snabbis med mamma, tanken var att titta på en ny bh. Men hittade ingen.. Så istället köpte jag en ny fondation och hårfärg. Måste fixa håret nu, en utväxt som ser allt annat än bra ut.. Haha, har öven varit på stallet & blivit nästan klar med städningen, hela boxen rengjort så utsidan tar vi imorgon om vi hinner. På torsdag ska vi måla inne i stallet, så det blir fint! Nytt & fräscht liksom :)
Åker till Natta om någon timme, så nu blir det att bara ta det lugnt.
 

Hemma igen

Kom hem idag vid 17 tiden & inte gjort något.. Beställt biljetter till mig och Emil tills på Torsdag, vi ska se Magic Mike XXL :D Så bra filmer, får se vad Emil tycker om den ;)
Har haft en jätte mysig helg iaf, badat & träffat ena sidan av Emils släckt, äte god mat & myst i massor♥ Sånt man behöver efter en vecka som mest bestod av deppning för min del..
Precis duschat och ska kolla film nu, imorgon blir det stan med mamma, ännu mer mys♥ Sen till Tuna & städa lite. Ska också till Dillba en liten sväng, sen hem till Natta! Saknaden efter henne är enorm! Inte hunnit träffas och umgås på jätte länge.. Tråkigt nog, har ALLTID kul när jag är med henne♥
♥♥♥♥♥

Kvälls dopp

Tog årets första dopp ikväll med Emil, så mysigt. Blir film tittning nu & sen sova. Har redan sovit midda i ca 2 timmar men de va ju en annan sak ;)



Äntligen landat i sängen

Idag var det begravning för Alfred, de var jätte fint gjort. Ken Ring var även där och sjung ''själen av en vän''. Åkte till stan och mötte upp Emil, sen hem till mig. mys, han hängde med till stallet nu på kvällen och tittade när jag red. Tog ett lugnt pass på banan idag, bara för att röra på Dillba lite.
Emil åkte sen hem och jag åkte till mig, duschade & satte mig här och skrev. Imorgon jobbar jag som vanligt, den sista dagen imorgon! SKÖNT, sen till stallet och bara duscha av Dillba, det skulle blir riktigt varmt imorgon igen så de kan ju vara skönt för henne :) Åker sen till Emil och är där hela helgen, så ingen ridning för min del :)
 

Åå härliga sommar dagar

Shit vilket väder Sverige bjuder på! Så härligt, tog en skritt & trav sväng med Julia igår. Så mysigt❤️
Idag har jag varit på praktik, hemma just nu och tar det lugnt, äta något & sedan rida ikväll. Tar en lugn sväng idag oxå :)