Onsdag

Idag blir det att direkt efter skolan (måste fråga om jag får slutar några minuter tidigare så jag hinner) ska jag till stallet, Tina skulle sitta upp på hästarna idag på stallvärdinnekursen, kul och spännande att se när hon ska testa rida Dillba.
Efter stallet åker jag och Robin hem till mamma, äter middag där sen åker vi vidare till forsa och är där på kvällen. Pappa kommer och hämtar oss där någongång inatt, så får hoppas att han inte glömmer oss... Kan ju hända de oxå.
 Något jag vill ha är en katt, seriöst hur gullig är dom inte?!
Något jag vill ha är denna hårfärg, såå himla snygg och den syns. Plus att det inte är så många som har så heller :) 

Kvällens ridning

Ja vad ska man säga, Dillba är en stjärna. Men jag tynger ner henne med allt mitt skit. Jag gör så hon inte hoppar, jag gör så att hon inte vågar och stannar.. Så känns de nu, Dillba va duktig idag, riktigt duktig. Okej, hon stannade i kombinationen, men hon kan inte sånt än. Men de kommer hon kunna, när hon fått tagit den tid hon behöver och lärt sig! Hon hoppade lite konstigt, men de var mitt fel, jag rättade inte felet i tid fast jag visste hur de skulle bli.
De är mitt fel, förlåt! Och absolut förlåt till min mamma, min mamma som ställer upp i allt, försöker göra allt för mig. Men vad får hon tillbaka? Jo en taskigt och sur tonåring som gör fel, jag vill bara göra allt bra och rätt. Så du är stolt över mig. Men tyvärr vet jag inte hur man gör, ingen som lärt mig än.
Men förlåt för hur jag beter mig och hur surig jag kan bli, hur arg jag är och hur mycket jag fräser utan anledning mot dig kära mamma. Jag ska försöka tänka på hur jag beter mig. Jag lovar. Men just nu kan jag inte göra något annat än ta försöka visa kärlek till dig på fel sätt.
Jag älskar dig lilla mamsen, fast jag inte visar de hela tiden.
Men nu ska jag försöka sova, låta tårarna göra sitt jobb och hoppas att morgondagen blir underbar.

Går kväll..

...åkte jag in till akuten med en förskräcklig huvudvärk + hög feber.. Plus att jag fick ont i revbenen på höger sida såfort jag gjorde något tex. andades.. Kom hem 23.00-23.30 nån gång då så blev hemma idag.. Tyvärr hittade dom inge fel :/ men förhoppningsvis så är jag nog helt bra på onsdag! Så vi får hoppas på de!! :)

Älskling, du är såå vacker❤️❤️❤️

Dagen

Idag var det tävling som stod på schemat. Dillba var jätte duktig på fram ridningen och på banan!
Något stelare och trippigare på banan än ute men kan inte tänka att hon ska gå bra hela tiden. Hon är ju faktiskt ingen dressyr häst :)
Men hon gjorde det iaf, hon gick in på banan struntade nästan helt i dommarbordet och gjorde det jag sa åt hon att göra! Så för mig räcker det och hon är bäst i MINA ögon. Sen skiter jag i vad alla andra tycker om Dillbisen. För det som är viktigt är ju att man tycker att man har gjort det bra och det tycker jag att vi gjorde :)
Prinsessan♥
1.10 i sommras hemma på Tuna, ett helt vanligt enkel hinder och hon hoppade som aldrig förr!!
Och slutligen en bild på 1.20 cm hög oxer som hon flyger över hur lätt som helst!
Duktig tjej som faktiskt kan om hon vill ;)

Barnvakt

Klockan är snart 9 och jag jag hunnit med en massa saker, duschat, gjort frukost till mig och manne, varit ute och gått en sväng med thindra + att manne cyklade. Och nu ska jag ta och diska så mamma slipper göra de sen!
Men idag är jag barnvakt, så blev väckt kl halv 8 och då skulle manne ha välling.. Så upp och hoppa och där sparkade denna dag igång.
Hörs något mer senare, ska snart till stallet och då tar broder truck manne ;)

Låång dag

Känns som att denna dag har varit väldigt lång, hände väl inte precis så mycket under morgonen. Drog sen till stallet vid 12, väntade på hovis som skulle komma kl 13.00 men han kom aldrig.. Smsade och frågade vart han var vid ca 13.45 och då skulle han komma om 45 min. Och där emellan hann jag rida ett dressyr pass på 30-35 min, ett ganska intensift pass. Myckte trav arbete men hon var så på att jobba hela tiden så hon tyckte nog de var riktigt kul! Jobbade mycket i det svåra varvert (höger varvet) och det släppte faktiskt mer och mer under passet.
Dillba gick super under hela tiden, blev lite hård i munnen en stund men även de släppte när jag krävde lite mer.
Kände att hon jobbade udner sig för det mesta, lite jobbigt så än så länge gör vi inte det hela tiden.
Efter passet hann jag tillomed massera henne i ca 10 min, plus mysa och borsta.
Men när klockan slog 14.50 så kom äntligen hovis, som vi väntade hela dagen på den där sega gubben...
Hjälpte sen till med att fixa i ordning lite saker till helgens dressyr tävlingar. Och på sönda är jag och Dillba med :D
Red ut en sväng efter vi gjort klart allt men några andra tjejer, kom även då på att D inte fått ridits ut med en annan häst sen jag bröt min hand. Vilket är tråkigt för Dillba gillar att vara ute med andra hästar bara de att hon går inte i deras takt hem för då ska de gå jätte fort i skritt, haha..
Och tyvärr finns de väl inte nån som vill rida ut med oss heller, och då är jag seriös.. Eftersom Dillba inte riktigt visste vad lugn var när hon kom så gasade hon på hela tiden när man var ute med andra.. Och därför är det ingen som tror på en när man säger att hon blivit bättre och bla bla bla..
Skönt att denna dag nu snart är slut. Är så trött och skulle kunna sova NU men håller mig uppe ett litet tag till iaf!
Och snart är vi där igen!! *LÄNGTAR*

Hello

Igår sov jag hos min fina prins❤️
Åkte hem för ca 40 min sen och nu tar jag det bara luugnt, Idag får Dillba massage så ingen ridning. Tror hon kommer uppskatta de!
❤️❤️

Yeeah

Idag tänkte jag och mammsen boka tid för att ta hål i naveln men Pierre hade tid att göra de idag så aa, nu sitter jag hemma med ett hål i naveln ;)

Mot stallet

Blir en cykel tur till stallet idag, måste ju motionera efter all mat som man äte nu i påsk ;)



Älskade värme

Just nu är de 15,8+ grader, de blåser nästan inget och de är så skönt!!


Min helg

Min helg har väl varit både bra och dålig. Uffe träningen igår gick bra, men dagens kunde jag inte vara med på eftersom Dillba högra framsko sitter löst och aa, den är helt konstig.. Men tur man har bästa hovis som kommer och fixar skon imorgon och som även kommer och skor om henne på fredag :)
De ajg har gjort annars än att vara i stallet är väl firat lite påsk och så hemma hos pappa och även hos farmor och farfar, myst med Robin och bara tagit de lugnt. Tittat klart på The Amazing Spiderman 1, 2an har ju kommit ut så den ska vi see nån gång på bio ;)
Tänker inte skriva nå dåliga nyheter (förutom Dillbas sko) vill inte skriva nå negativt :)
Vad har jag gjort mer? Jo äte massa godis (för mycket, ska inte äta en godis bit mer i hela mitt liv). Har verkligen inte äte såhär mycke godis på jätte länge, och egentligen är de inte ens gott, de är bara nå sött skit som man stoppar i sig.. Och nyttit är det verkligen inte.
Så nu när påsken är över så är allt godis ätande slut, ska försöka att börja träna lite igen försiktigt. Träna mycket rygg, mage och armar. De är väl där de behövs sättast mycke muskler.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Har inte bestämt något speciellt men man vet ju inte. Skulle vilja fixa lite på episen och kanske tillomed hinna klart med den så man kanske kan få köra lite ;)
Leka lite gangster liksom, hahaha
Fina lilla pluttis, en bild från Söderhamn förra helgen♥
(hindret är 90 cm och hon tar inte ens i någonting när hon hoppar;))

Glad påsk eller nå

Glad påsk alla! Hoppas min har de bra Och kommer få de bra :)

Och en bra dag förstörs, som vanlig

Min dag var riktigt bra till maten, då man ser att biffarna är helt jävla röd inuti, andra gången på den här "bästa" skolan som får pris för allt bra och bla bla bla. Kan säga att maten nästan alltid dålig.. Vilket leder till att jag inte äter, tappar matlusten totalt och får inte i mig något.
Gott va? Muuuums, och dom klarar på att man inte äter eller slänger maten. De är väl inte så konstig när de ser ut såhär.

Ooh snart lov

Som jag har längtat och nu (snart) är se älskade lovet äntligen här!!
Gladis

Onsda, dagen före lovet

Åå tänk imorn är det sista dagen sen en heeeel vecka lov!! :D snacka om skönt och väldigt välbehövligt!
Men dagen i de stora hela så äre ju skola nu (ofc), men måste sticka lite tidigare från sista lektionen för ska på massage, hoppas ryggen blir bättre nu. Sen ett möte på engång efter de, eller möte och möte, en utbildning som är varje onsdag på stallet. Ser alltid lika mycket fram emot den :)
Efter utbildningen ska jag hem, äta och packa väskan sen hem till pappa. Ska plugga direkt när jag kommer dit.
Dillba får stå idag, eftersom jag ej hinner göra något med henne, mamsen och manne skulle vara gulli att fixa stallet medans jag är på massage. Så slipper tilllomed de, lyx ;)
Älskling, varför så snygg?❤️❤️ #justinbieber

Ponny plutt

Idag var Dillba otroligt duktig, hade de vanliga 3 delade bettet på hoppningen och de gick jätte bra!! Har tänkt tagit och prova o hoppa med de men har inte haft tid, men idag sa Tina att de skulle vara låga Hinder (markarbets övningar + omhoppningssvängar) så då sa hon att vi skulle prova med det vanliga bettet.
Så till helgen blir de att ha de bettet, de är ju Uffe träning i helgen :D
Tagga tagga tagga!!
Glad tjej här :)

Underbara dag

Dagen idag är en bra dag, de är ju hoppträning ;)
På skolan kommer de väl inte häntda så mycket idag, kommer bli som en vanlig tisdag förutom att jag har ett NP (nationella prov) i NO som jag inte gjorde förra veckan när dom andra gjorde de. Så nu innan jag åker till skolan så ska jag träna en sista gång, repetera lite och så.
Men vi får se hur de går :)
 

Good feelings

Mami har precis anmält till lite tävlingar, en lagdressyr på Tuna + en i näsviken hos nansta. Plus en hopptävling på önstanbräck. Så vi får se hur de går den här gången. Tror de kommer gå bättre då och de är någon vecka tills hopptävlingen är oxå! Men just nu känner jag att vi är påväg att komma ut mer och mer och de är såå kul!!
Prinsessan min❤️❤️❤️

Månda 14/4

Skola just nu, som vanligt. Efter skolan får vi se om vi åker och ger Dillbis en spruta, årsvaccinationen (stavning) vettu.
Har även ett möte som jag ska gå på idag, ett som är på stallet. Kul, första gågen jag är på detta möte så de ska bli kul att lyssna lite och skriva ner vad dom tycker och tänker om saker och ting.
Just nu har i NO, pluggar från datorn så tar och slänger in ett snabbt inlägg under tiden!
*busii*
Efter mötet ska allt i stallet fixas, saker ska göras i ordning. Skulle behöva tvätta lite benlindor oxå men tror jag skite r i det idag, eller? Vi får se hur jag gör, måste fixa och lägga undan lite saker och smörja alla grejor. Mycket nu..
Hur mår jag allmänt?
Jodå, de flyter väl på som vanligt. Kanske lite stressad och tycker allt är jobbigt. Vill typ inte göra något, de jag verkligen skulle vilja göra är att bara rida och försvinna eller dra täcket över huvudet och isolera mig i mig själv en stund.
De skulle behövas, en ny hjärna skulle oxå vara bra! En hjärna som är riktigt smart, någon som har en över eller som jag kan få?
Men aja, vå hörs senare idag
 

Mys

Tar en mys stund för mig själv såhär på kvällen, en ny bäddad säng och tänt ljus + en grym bok! Kan de bli bättre?




Dutti

Igår var Dillba riktigt duktig! Även om hon vägrade ut sig på L.D så var hon duktig ändå, hon hoppade första hindert och det är det viktigaste, iaf för mig.
I L.C kom vi nästan runt första delen, 3 stopp så utesluten även där. MEN hon hoppade ändå som en ängel, hon hade fina språng men de märktes att hon inte var fokuserad på vad hon skulle göra, Dillba blev typ mer och mer springi och lyssnade mindre och mindre oxå. Men är ändå jätte nöjd! Klart de kunde gå bättre men vafan, de är typ första gågen Dillba är ute och tävlar så hade inte nå stora krav alla på hon! :)

Allt klart

Allt är nu klart i stallet tills imorgon! Sköönt, så imorgon är de nästan vara att slänga in kassen + sadeln i bilen, lasta hästen och åka iväg!!
Hörs imorn efter tävligen :)



Träslöjd

Just nu har jag träslöjd, vilket jag haft hela morgonen. Kul, nja finns typ inget man kan göra eftersom de typ inte finns nå material..
Snart mat och åå vad jag hoppas att den ska vara god. Är faktiskt lite hungrig och de är jag aldrig annars mitt på dagen eller så.. Efter maten är de bara 2 pass som återstår, sen stallet där finaste ponny-plutta väntar💖💖
Haha johan ;)

Fredag

Idag blir det först skola, sen direkt till stallet och skutta några små hinder och lite bommarbete. Ja, jag vet att jag ska tävla på imorn, men jag vet vad som är bra för min häst och visste jag att det inte funkar att rida lite markarbete dagen innnan en tävling så skulle jag inte göra de heller! 
Blir att packa ihop allt som ska med imorn, lägga alla saker till rätta och fixa pluppisen, så hon ser lite bättre ut än i vanliga fall ;)
Utrustning ska läggas i ordning så de bara är att packa in allt i bilen + transporten imorgon. Hoppas att vi inte glömmer nå, skulle ju lika gärna kunna glömma hästen, så virrig som jag kan bli.. Hahah ;)
 Detta kort är om en halv månad ett år gammalt!! Kan säga att det har hänt OTROLIGT MYCKET under bara 1 år!!
I slutet av sommaren är dehär 1 år sen! Asså från de till nu, har de även hänt mycket! Tycker jag, faktiskt stolt över min häst och även min insatts. För asså, hon har blivit mycket finare sen i sommras. Både i hoppning och i dressyr :D
Känner nu faktiskt att jag har gjort ett ganska så bra jobb hittills men vi har mycket kvar att fixa på innan allt är helt bra! Men ser verkligen fram emot allt sånt så man ser hur mycket Dillba har blivit bättre på allt, om jag får vara riktigt ärlig. Ser fram emot alla motgångar som kommer och går under tiden då man försöker bli bättre på något. :)

Tvätt

Idag tvättade jag på stallet, själv och det var första gången jag någonsin tvättade på stallet. Trodde jag skulle råka göra sönder hela tvättmaskinen men det gick bra! Haha
Men idag fick Dillba stå, tycker att hon förtjänar en liten vilodag, så blev typ en snabb sväng till stallet idag.
Pussade på pinglan extra mycket och sen plockade jag fram lite saker tills på lördag.
ÅÅ, vet inte om jag längtar eller inte, är nog mest nervös över hur Dillba kommer reagera och allt sånt..
Meen de går säkert bra, för en träning är ju en träning och en tävling är en träning! Måste tänka att det är en helt vanlig Tina träning som vi har varje tisda. För tänker jag så, då kommer jag inte vara lika nervii.
3 bilder som är otroligt snygga! Eller två utav dom iaf, älskar sminkningen och likaså tattueringen och så i örat!! Och hur gott är det inte med frukt? MUUUMS

Mitt fel

Mitt fel att jag inte bloggade i tisdags eller igår, men kände inte att jag hade någon så stor lust med de eftersom jag ändå har varit sjuk.. Och vill inte proppa boggen med massa tråkiga sjukliga inlägg.
Men idag är det skola. Får se hur de går. Tar med mig mina migrän tabletter ifall de inte går bra.
Varför ser jag alltid muppad ut på kort? Gaaaach blir typ sur över de...😕

Gomorgon

Blev en hemma dag idag igen, känner nu att de nog var det bästa jag kunde göra, har fortfarande ont i huvve.. Verkligen inte kul.
Men iaf en bra eller rolig sak är att jag anmälde mig till en hopptävling i Söderhamn igår!! Den är i helgen och jag är redan nervös ;) haha, men vet ju att hästen hoppar men ändå är jag jätte nervi. Fjantigt, ja jag vet..
Darling, sen i söndas :)

Gårdagen

Igår var min häst som, aa hon var så jävla jobbigt. Springi och tog bettet HELA TIDEN... Så i LC:1 gick de väl inte precis bra, hon var spänd och trippade på tå.. (Men de visst jag redan att hon skulle göra) när vi kom ut till framridningen igen så gick hon bra igen, travade henne lite så hon skulle lugna ner sig sen ställde vi in hon i transporte för nästa start var ca 1 och en halv timme framåt, hon fick både hö och vatten. Sen gick vi och kollade lite på dom andra, efter ett tack gick vi tillbaka till bustrållet som stod i transporten, lastade ur henne och hoppade upp igen. Nu var det dags igen, hon gick bättre på framridningen nu, mycket mjukare. Trippade fortfarande lite men de försvann ganska fort, när vi kom in på tävlingsbanan fattade hon direkt vad hon skulle göra, hon började trava och gick kvar i den fina formen hon hade. Vi började rida programmet och det känndes dättre den här gången och det gick bättre den här gågen oxå! Ingen placering (inget jag hade väntat mig heller) men för mig var hon den bästa bland alla där, för hon är ju egentligen en galopphäst. Så LB:1 procenten blev 57 någonting, bra tycker jag för de är ju första gången vi var ute och tävlade dressyr och dressyr är väl inte precis mitt och dillas största grej tillsammans heller :)

Men tyvärr så blev jag sjuk igår, migrän och feber.. Kallsvättas hela tiden så inge kul alls.. Så idag får Dillba stå, ligger fortfarande i sängen vilket jag har gjort hela dagen.. Jag som inte har tid att vara sjuk..... :(:(
Blä blä och ännu mer blä.... :'(

Trött som en liten gnu

Just nu är jag fett trött, sover jag? Nej verkligen inte.. Alarmet är ställt på 06:20 så nu ska jag SOVA hela natten (iaf de som är kvar av den).
ZzzZzZzz...

Tjobree

Allt är klart tills imorn, hästen ren och fin. Hovarna oljade och svansen tvättad.
Men nu eller typ snart ska jag, bror och pappa ära på en kina restaurang, sen bio!✌️
Så vi hörs väl imorn?👌
Selfie, selfie and selfie💥💥

Fredag

Åå älskade fredag, veckans höjdpunkt, veckans hjälte du är varmt välkommen även denna vecka! 
Bagens schema, Dillba ska ridas i dressyr idag i ca 30-40 min. Försöka ställa igenom mer i höger varvet. Putsa noooogaa på pinglis så hon är extra fin. Efter de står de hem, PLUGGA med Robin, äta något sen bara chilla, titta på film o bara vara. Kanske en lååång promenad med thindris.
Bjuder på en ganska gammal bild

Toodaay

Dagen har varit såhär: sovmorgon till ca 9? Upp då, duscha och sen ta bussen till stan för att sedan ta bussen till igge. Hade ju friluftsdag där idag ju. Efter de, stallet, fixade lite små saker tills sönda och red. Putsade lite extra på pinglan och myste lite mer idag än annars, hon var så mysig utav sig!! När stallet var klart åkte jag hem till mamma, åt och packade sen åkte vi till pappa och där är jag nu. Sitter och tittar på en film just nu, något med att aporna tar över jorden eller nå sådant? Haha
Finis❤️



OBS


Där försvann dillbas långa man😉

Första april

Idag är dagen då man får skojjas med allt och alla och även dagen jag hatar typ mest av allt. Blää finns inget bra med att man ska kunna få lura varandra en hel dag.. De brukar ändå aldrig bli nå bra skämt man får höra eller så, så bara tråkigt och onödigt tid att planera ut något att fixa så någon går på de. 
Haha, känner bara att jag klagar nu men aa, sorry!
Men vi välkommnar första april och hoppas att alla som tycker om att dra skämt och sånt skit, så hoppas jag att dom gör de jävligt bra!