Snart, snart slut på denna skoldag

Just nu är de typ 10 min kvar på lektionen, sen rast, sen en till lektion och sen, sen äre helg! Blir att spendera helgen hos Robin.
Och på lördag kommer Dillbas förra äger hit och hälsar på, längtar jätte mycket men samtidigt kanske liiiite nervös över vad hon kommer tycka om Dillba nu och så.. Men de går nog bra! Kan blogga på sönda när jag kommit hem och så och berätta lite hur de gick.
Känner att jag inte har bloggat på sjuuukt länge.. Fett trök att jag inte gjort de, men har varit så mycket fram och tillbaka nu ett tag. Kanske kommer att skriva ut allt sådant här någon gång. För som sagt, de är mycket lättare att skriva ut sina känslor än att prata om dom med någon, så äre för mig iaf.
Men vi får se hur vi gör med den saken, de är ganska mycke så aa, inte så kul att prata om de heller.
Men dags läget är otroligt bra! Känner att denna helg kommer bli toppen, är jätte pigg i hela kroppen. Har inte huvudvärk som jag typ alltid brukar ha annars.. Allt bara leker på liksom, skulle väl behöva roa mig nån gång nån helg med kompisarna bara för att verkligen släppa loss och bara ha kul. Inte tänka på nått annat liksom ;)
Jag just nu asså

Myspys

Jag sitter just nu i en balja (har inget badkar) så badar i en balja när jag är hemma hos pappa och verkligen vill bada. Hahah, funkar ju dehär oxå liksom.
Lite svårt att få plats bara :P
Sitter iaf i mörkret, har två ljus tända på bänken men de syns ju inte..
Idag var Dillba jätte härlig att rida! Så mjuk och härlig, tog en sväng barbaka på utebanan
Orkade typ inte göra nå och de är så härligt att rida barbaka så varför inte?
Lyssnar iaf på musik nu oxh bara tar de riktigt chill, länge sen man hade såhär lugnt (?) eller vad man ska säga.
De som spelas är takida, dom är så duktiga!! Ett band som jag verkligen gillar stort!
Tänkte ta och plugga lite till moppe kortet nu, känner att jag MÅSTE ta de nu snart asså!
Såhär kommer jag se ut den dagen jag tar kortet ;)

Hemma och sjuk

Något jag verkligen inte tycker om är att vara sjuk.. Kan inte göra något utan att känna mig trött, eller snurrig i huvve.
Blääääää vill inte vara sjuk...
Vill vara frisk
Känner mig så hääär just nu, hahaha 

Första dagen efter lovet i skolan

Är redan skoltrött och skolan har precis börjat igen. Sjuuukt segt här asså, skulle kunna åka hem för att jag inte orkar vara här och för att de är as jävla kallt i skolan fast värmen är på.. Sjukt asså. Känner att denna dag inte blir nå bra, känner mig ledsen/besviken/sårad asså ja så som jag brukar känna mig.
Aja, två lektioner till bara sen är dagen slut.
 

Tjoo

Just nu väntar jag på min kompis Eric som snart kommmer till mig. Kul att se han igen, har inte sett han på hela lovet. Men han tittar så snällt in en liten stund i dag :)
Ikväll typ kommer älsklingen, han sover här inatt fast de är skola imorn. Kan ärligt säga att jag verkligen inte är taggad på skola, skulle kunna ha lov nån vecka till. Hahah
Aja, hörs väl sen eller nå :)
 

2014

Hejsan, nu är de den 2 januari, shiit likosm redan 2014. Hahah, tyckte de nyss blev 2013 men kankse inte då.
Saknar sommaren, längtar massor tills den kommer igen!!