2 år

Idag är de 2 år sen vi tog hem Dillba, tyckte de va nyss vi provred för första gången och att vi sen, veckan efter hämtade henne. Allt går så fort och dessa år har varit lärorika, både för hon och för mig. Förändringen från då hon kom till mig till nu, är så stor. Prinsessan min❤️



Första dagen i Cypern

Igår kom vi fram till hotellet nästan 1 på natten, så lite trött var man ju.
Vädret är helt underbart och har tillomed blivit solbränd idag ;) inte gjort så mycke idag, mest legat o degat framför solen. Så skönt! Ska snart gå och få nått i magen, och sen ska vi väl bara mysa på  och vara :)
Igår när vi flög ovanför Cypern  

Godmorgon världen

Igår var de mycket på schemat igen. Skola, färga håret, rida 2 hästar, jobbat på Max i tre timmar med Julia & Siri. Del hem till Julia och fixa naglar, sov även där inatt så åkte med dom in till stan imorse.
Igår red jag både Pola och Dillba, Pola va riktigt duktig! Brydde sig inte alla att hon va själv inne i ridhuset.
Och Dillba ba jätte fin hon oxå, red barbacka, som vanligt. Efter de busade vi i ridhuset, trixade även lite med henne. Så duktigt så :)
Och idag blev ingen häst riden, ska hem och packa, duscha o göra mig reda för att åka sen. För snart åker vi :)


 


Bild bomb sen i lördas

Bilder från både L:C & L:B blandade! Skruttan har verkligen blivit dutti♥
 
 

Dagen

Idag är det skola, som vanligt. Sen stallet och kurs, får se om jag rider Pola eller hur det blir. Sen ska prinsessan motionera, blir nog barbacka på ute banan! Såå skönt, och Dillba älskar det verkligen :D
Efter skolan ska jag till pappa och hämta ett par skor, så klart glömde jag dom där i helgen.. Tur det inte är så långt iallafall :)
Ikväll ska jag inte göra så mycket, ta det lugnt bara, mysa på och så. Packa lite till och packa om sen ;)
Vill ha sommar igen så vi kan baka, och dränka varandra.. På den sista bilden hängde Dillba sig på mig när hon inte nuddade båtten längre. Precis som att jag skulle boksera in henne, hon rörde sig inte utan hängde sig på min axel med sitt huvud, tur hon är riktigt söt min fis, för knasig de är hon♥

Långa dagar

Igår var dagen verkligen lång, kom hem till pappa vid 20 tiden och då skulle saker packas för att sedan åka till mamma. Började packa allt i resväskan, tyckte inte det var så mycket innan det viktes ner i resväskan. Men nu, asså shit, kommer inte få plats med skor, smink och allt annat.. Men får löser det på nå sätt ;)
Somnade så tidigt igår, snacka om trött! Var verkligen skönt med sovmorgon idag, kl 07.40 rungde alarmet. Svenska nationella första timmen, kändes faktiskt bra! Så hoppas även på att de ser bra och att läraren tycker om det ;)
Idag på träning var Dillba underbar! Nått pet och ett stop MEN jag MÅSTE börja koncentrera mig till 1000% även på träningar, annars blir det små fel under ridningen. Men iaf, hon va riktigt fin under framridningen! Bra tempo och genom ställd hela tiden!
Kändes att det var behövligt med ett hårt dressyr pass igår barbacka kan jag säga, rida i nästan 1 h och 20 min är ganska jobbit men satan va bra hon blev på slutet! Och det visade sig idag, så fint hon gick i alla tre gångarterna! 
 

Shit vilken ponny!!

GRYMT nöjd efter gårdagen, i L:C fick vi 12 fel men hon var så stark så bara slarvfel! Laddade om och startade sedan L:B och jädrar vad fin hon va!! Hoppade helt perfekt, ett stop och de var MITT fel, absolut inte dillbas! Utan mitt, jag slappnade av och slutade rida henne till hindret. Men annars hoppade hon riktigt bra! Lägger ut bilder från gårdagen när jag har dom :)



Dagen före tävling

Idag var de lite dressyr som gällde, uppmjukning inför imorgon. Allt packades o dillba är klar för att åka! Så snart så är vi på väg, om några timmar iaf :)
Emil är gullig o följer med, han som inte ens vill vara i stallet. Hur ska detta gå? ;)


Intervju för jobb idag

Idag ska jag på jobb intervju på rekryteringen. Så spännande, lite smått nervös med tror det går bra! :)
Åker till stallet o rider en av de nya C-ponnysarna som har kommit till Tuna. Dillba får vila, så extra pyssel blir de för hennes del :)


Go häst

Shit, vilka språng hon gör! Riktigt fina och stora, red i tidigare gruppen så redan hemma. Skönt! Ikväll ska jag bara ta de lugnt, inte göra nå jobbigt. Duscha sen sängen :)


Blåsig dag, så tråkigt

Skolan idag gick riktigt fort! Hann bara dit så skulle man hem kändes de som.
Red ute på banan idag på Dillba, barbacka dressyr o jääklar va bra hon gick!! Riktigt fin o mjuk i båda varven, så kul :)
Är hemma just nu och ska fira storebror som fyller 20 år idag! Grattis till dig❤️



Hejsan

Igår fick Dillba stå, tog ett hårt pass med Engla i torsdas så tyckte de va en bra vilodag. Efter de kom Emil på kvällen, mys.
Igår hade jag tänkt rida dressyr med de tyckte då inte Dillba att vi skulle göra. Fullfart på utebanan var de som gällde för henne. Åkte sedan till Emil o ligger i hans säng nu. Han sover o jag är vaken.. Kul, njaaa.

Dillba i sitt nya JH collektion täcke❤️

Sjukan

Sjukhuset nu, sen stallet. Får se vad som händer sen :)



Härliga dagar

Igår var jag med Emil, mys. Åkte till stallet och red en grym träning på prinsessan! Jäklar vad jag är taggad för tävlingarna i sommar! Känns som att det kommer gå bra, om ryttaren rider & är med vill säga ;)
Idag fick Dillba vila, och även jag. Sovit 2 G på dagen, snacka om trött.. Barnvakt ikväll igen, till en suris som tittat på film. Har även haft Wilma en stund idag och bara busat, lekt och myst :)



Barnvakt

Idag är de till och vara barnvakt tills mamma slutar jobba. Nån timme kvar och sen så, är just nu ute och tittar när manne lär sig cyklar :)

Hölick

Den hemliga resan var till hölick, en natt i deras fina stugor. Hade jätte mysigt & riktigt kul! 






Tog lite bilder med mobilen :)

Så skönt väder

Detta väder är ju helt underbart! Så skönt, red på utebanan idag i över en timme. Pigg och glad Dillba som rullade på i en riktigt fin galopp! Jobbade riktigt bra i alla tre gångarterna efter att hon fått busa av sig!
Snart åker vi på den hemliga resan, har ingen aning om vart vi ska så dehär bli spännande :)



Den finaste av dom alla❤️




Så trött

Trött i både kropp och knopp. Hem till pappa snart och sova! Blir tidigt upp imorgon. Dillba och jag lekte lite med Grimma och grimskaft idag, så kul! Och hon tycker de är super kul :)


Sista dagen sen lov en vecka

Börjar lovet med ett härligt pass på Dillba idag efter skolan.
Och imorgon, den första helt lediga dagen på lovet ska jag till stallet kl 7 på morgonen.. MEN vad gör man inte för dom små djuren? Hoppas bara på fin väder så dom slipper täcken :)


Hoppe tisda o slö onsda

Igår var Dillba riktigt fin! Hoppade bana på 1m och kändes hur bra som helst och fick jätte fina språng. Så tagg för tävlingarna 2015!
Va i skolan idag, åkte sen hem till Emil o har precis komme hem. Så inge stall för mig idag, gulliga Julia & hennes mamma tog Dillba idag❤️
Två år sen idag, shit va tiden går fort :)