Sista september

Nu är snart denna underbara månad slut, bara 40 min kvar och sen blir de oktober.. 40 min kvar på min födelsedag. Min dag har varit toppen, har varit med underbara tjejer och slutade med en underbar träning nu på kvällen med Dillba! Allt är bra nu :) (nästan iaf...)

Glad att jag har mina tjejer, som inte vill vara med på bild...❤️❤️

Tisdag

Idag är en bra dag för idag fyller jag år! Äntligen 16, så får övningsköra snart ;) fatta kuuuuuuul!!!! Idag blir de skola, sen hem och städa mitt rum.. De behövs verkligen! Sen blir de stallet och träning :)
En bild sen i fredas, älskar tröjan!! De som är såå bra är att den är liite stor så kan ha den till ett par strumpbyxor oxå om jag vill! Perfekt liksom :D

Dagens tävling

Åå vad Dillba levererade idag!! Nolla L:C och även vann :D 
Och i L:B kom jag 3a 8 fel men ändå, tyvärr så var de bara 2 placeringar.. Vi va så nåra i L:B. Me jätte kul ändå! :)
Är så nöjd över dagen!!❤️ 

Okej ingen bloggning på hela veckan

De har varit sååå otroligt mycket nu denna vecka så skulle jag få så skulle jag gräft ner min IGÅR i jorden låååångt ner.. Usch fy och blää för kärlek.. De kan verkligen svida... 
Men nog om de, denna vecka har faktiskt varit ganska ok om man tänker bort det dåliga, är ju på mammas jobb o har varit där sen i Måndas på praktik. Går med bästa Lise-Lotte som handledare :)
Och i Tisdas levererade Dillba riktigt bra på hoppningen! Super taggad inför hoppningen i helgen :D
Ska bli kul och vi får se hur det går, eftersom de är på hemmaplan :)
Tur att jag har världens bästa häst som man ALLTID kan gråta hos och även säga allt till!!
Är också otroligt glad att jag har den mamma jag har ♥
För annars hade inte den här veckan blivit såhär, då hade jag nog varit nergrävd nu..

En underbar helg med hjärtat

Denna helg har gått alldeles för fort, vill att de fortfarande ska vara fredag och att vi håller på och göra oss iordning för middagen eller när jag vaknar mitt i natten för att jag fryser och ser han ligga bredvid mig inrullad i täcket. För så är de att sova med Robin, han tar heeela täcket.. Tror jag vaknade två gånger i fredags av att jag inte hade något täcke.. Så igår låg jag typ o höll i täcket så att han inte kunde ta de ;)
 
Tyvärr så har jag fått jätte ont i min handled, den jag bröt i vintras.. Får verkligen hoppas på att det INTE är
något.. Vill inte att de ska vara något allvarlig för de kommer bli såå otroligt jobbigt igen isf..
 Lilla häst, de blir bra. Jag lovar♥

Fredag

Idag är de fredag kväll/eftermiddag, sitter just nu i sängen med en apa. Haha nä men nästan, snart blir de route 84 med pappa o släckten.
Sen sova hos Robin💖

Haha åå, och jag är duktig och använder klänning✌️

Halloj

Igår red jag ut med gummistövlar, grimma och grimskaft. Skrittade bara eftersom Dillba bara skulle ta de lugnt :)
Idag blir de skolan, stan o träffa Robin som kommer hem från team dagarna med klassen. Han har varit borta sen i måndags..
Efter stan o Robin ska jag hem, äta o sen till stallet. Ska även packa o göra allt i ordning för att åka till pappa. Och sen får jag se vad jag gör och även vad klockan är just då.

Och de gör vi, vad ni än säger efter ni sagt något taskigt.. 

Onsdag

Idag var de en rätt lugn dag på skolan, kom hem för ca 30 min sen och Har väl inte precis gjort något sen dess.
Efter middagen ikväll ska jag till stallet, allt ska fixas och Dillba ska bli ännu fiiinare bara för att hon är så grym och Ssåå duktig!
 

Bra dag

Efter en bra dag och en GRYM träning med stjärnan avslutar vi denna underbara kväll med lite plugg. Har en inlämningsuppgift som ska bli klar och ska träna till ett ''prov'' som vi ska ha på Fredag.
Kan säga att Dillba va så jäkla grym idag på träningen!! Hoppade allt o allt stämde in!!
Så glad att hon är min häst♥

Ren häst

Idag va Dillba riiiiiktigt fin när jag hämtade henne från hagen.. Men men, red iaf ut mer än en timme idag. Såå skönt!


Snabba ryck

Redan klar för skolan (whaaaat) o då brukar jag sitta och äta frukost just nu. Men även de har jag gjort, så vad ska jag göra nu i ca 20 minuter? Får väl gnugga extra mycket på gaddarna bara för att ;)
Bjuder på en morgon bild  
 

Kvälls inlägg

Idag var de skola, som vanligt. Åkte ner på stan med Robin efter de, kollade på födelsedags presenter till mig.. Och lite annat oxå, skulle behöva köpa nya jeans och lite nytt smink.. Meen de gör vi seen nån gång :):)
Idag lät jag Dillba bara jobba i en låg form, inget märkvärdigt. Red i alla tre gångarterna för att känna igenom henne lite :)
Pluttan💖 

Tjena

Sitter just nu på skolan o har världens huvudverk.. Skulle vilja vara utan den för skulle vara så mycket lättare då... Men näää, får se hur jag gör.. För dehär är inte kul och de är inte precis en härlig känsla.
Fint att Dillba tappade rosetten i sanden i söndags på ärevarvet.. Blev nog när jag försökte stanna henne o hon hoppade o flög i luften bara :)

Förra veckan lånade jag Karins dressyrsadel o red. Några bilder sen dess :)

Denna helg slut

Nu är denna underbara helg slut. Har haft så mysigt med älsklingen i helgen och varit med härliga kompisar! Tävlar och vunnit, kom 1a idag på L:C. Bästa häääst!! Hade 25 sekunder i omhoppningen och tror att tvåan hade 31 sekunder i omhoppningen. Så hon är ju ganska så snabb min lilla fröken ;)
I L:B blev vi utesluten pågrund av två vägringar på ett och samma hinder. Men de va verkligen något med de hindret för de var många som stannade där. Men jag bryr mig inte ett dugg att vi vart utesluten! För Dillba gick in på banan och gjorde de bästa hon kunde just nu. Och de är jag nöjd över!! Sen skiter jag i vad alla andra tycker för de är inte dom hon ska göra stolt utan de är mig som ryttare. Och jag är verkligen glad att jag har den häst jag har, för Dillba är bäst i mina ögon och de räcker gått och väl för mig! :)
 
Fick ett ländtäcke idag eftersom jag vann + en till liten gullig skylt. Ländtäcket va ju inte precis de vackraste jag sett. Blå och gröna ruter.. Men ska ju bara ha de hemma så de får duga! Alltid bra att ha olika ländtäcken och tror att dehär var vatten tätt också :) Så tummen upp fast den var jätte ful! ;)

Gårdagens träning

AMAZING kan man säga. Igår lånade jag Karins dressyrsadel på Dillba och den låg jätte bra och Dillba tyckte verkligen om den!! Hon gick såå otroligt fint + att den va super skön att sitta i! :)
Idag blir de skolan, ska åka snart, slänger in ett inlägg här först bara.
Idag kommer Robin och möter mig vid skolan och sen blir de stallet o rida en stund och fixa allt. Efter de blir de hem, duscha och fräscha upp sig och även äta. Sen ner till stan och träffa Gustav och Filip som vi sen ska på marknaden med :)

Sjuk o de närmar sig helg

Som sagt är jag fortfarande sjuk, har inte tid med att vara sjuk. Vill gå till skolan, göra bra ifrån mig, sattsa och känna att jag för engång skulle är duktig i skolan och med det jag gör. Vill inte hamna efter men så kommer de antagligen bli.. Har även en häst som ska tävla i helgen.. Och hon MÅSTE motioneras i veckan, på riktigt! Jobba i en riktigt dressyr form och komma ner så hon blir lång och låg till helgen och även kolla så hon lyssnar både med frammåt bjudning men även att hon kan komma tillbaka oh backa av, viktigt att bromsen funkar bra.. ;)
Kan vara bra att veta att den funkar för ibland brukar den sluta funka fast man sitter och bromar :)
Men de kommer säkert gå bra i helgen ändå, Dillba är rena rama drömhästen att ha med sig på tävlingar! Hon försöker ALLTID göra sitt bästa, för även om jag rider som en kratta så räddar hon sig själv inne på banan och fixar de utan att jag behöver göra nå. Snacka om guldponny!! Dillba är även vääldigt lugnt, snäll och står nästan still hela tiden då man gör iordning henne för starterna. Dillba är så otroligt nyfiken av sig så hon ska helst gå och kolla på transporterna som står bredvid henne eller om de är en skottkärra så ska hon kolla så den inte hoppar på henne eller så. Haha, blev fett förvånad från början när hon verkligen skulle kolla på ALLT men nu tycker jag bara det är sååå gulligt ♥
Och i helgen, vad är de då? Jo MARKNAD! Såååå som jag har längtat och såklart ska jag bli sjuk tills dess.. Meen blir hemma imorn, och på Fredag ska jag till skolan, sen stallet och sen till marknaden!!! Yeeaaah, va med några kompisar o ha fett kuuul bara på kvällen :D
Åker även dit på Lördag nån gång och kollar lite i alla stonden o säkert åker nån karusell med Manne, har ju lovat han.. Och ett löfte ska man alltid hålla, hur stor eller litet de än är!
På lördag blir de att packa o rida en liten stund på banan för på Sönda är tävlingen, fatta slut jag kommer vara efter den här helgen.. Men de får man ta ;)
Som här, la henne heelt fel till denna oxer.. Och Dillba hoppade av liite för tidigt, MEN hon tar i lite till och klarar de utan problem!! ♥ Min fina stjärna 
 

Ingen långdag för mig

Idag blev de ingen lång dag för mig, var med på dom två första lektionerna sen åkte jag hem. Har för ont i huvve och även feber.. Så vi får se hur jag gör med stallet o ridning ikväll.
Igår red jag iaf på Fridas lektion ist för Frida, red Millena. Och shit vilken skillnad de var från att rida på Dillba till en stel älg som har en riiiktigt stor hängmage. Kände mig ganska så liten på henne då jag tillomed fick göra babyknut för lädrena var alldeles för långa. ;)
Gick iaf jätte bra igår på ridningen, red Dillba innan en sväng på utebanan barbacka, blev lite dressyr jobb då :)