Något som stör mig

Är den känslan jag känner över vissa saker. Och den känslan sitter fast i magen hela tiden, dag ut och dag in. Och de är ingen rolig känsla.
Är så otroligt rädd för att denna känsla ska ta över och att jag säger stopp de räcker nu!
Vill inte de men i just dehär läget kanske de är bäst? Att gå med en oro i magen om att nån dag kommer du bli sårad, nån dag kommer nån göra helt fel och du får ta skiten, igen. Som vanligt.
De är inte skönt att veta att jag kommer få skäll om jag gör så, eller att du kommer bli sur om jag gör så. Att sitta inlåst i en bur utan mat och vatten skulle vara bättre än de här.
Och då menar jag verkligen att de skulle vara bättre för de här är ingen härlig känsla.
Asså tänk dig att du hela tiden vet att nån kanske ljuger för dig, utnyttjar dig eller tänker såra dig. För så känns de för mig och gör de även 24/7.
 



Känns inte som att klockan är så mycket

Oj shit klockan är mer än 12 och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Är inte ett dugg trött, kanske beror på att de är så otroligt mycket som händer just nu. Saker som tar så jäkla mycket energi och som får en att tänka heela tiden på dom grejorna.. Så otrolig jobbigt. Så kan inte sova tack vare de.
Red vid 22 tiden idag (kanske därför klockan redan är så mycket) blev väldigt sent med ridningen idag men har inte velat ride idag då de varit så varmt så Dillba fick duscha idag på förmiddagen!

Alla har varit liten nångång, jag och ponnyn hattie som stod på Tuna förut. Sötaste A-ponny någonsin! :) 

Halloj i stugan

Sorry för no blogging.. Men har varit borta så de är heeeelt ok.
Var i Leksand i fredag/lördag, freda var vi på tomteland. Sov i en stuga och sen på lördagen var vi på Leksandsommarland, mys!
Och igår red vi hem hästarna från grönbetet och tror dom tyckte de va ganska så skönt, och idag har Dillba fått en dusch!!
En kall och härlig dusch och sen var de hagen och rullning som stod på damens schema.
Blir att rida lite ikväll när de är svalare :)


Glad häst

Igår red jag till Lintjärn och badade med Dillba vilket hon verkligen uppskattade!
Tror hon vart lite förvånad när hon måsta börja simma, för hon tittade på mig precis som att ''vad ska jag göra?'' men hon fixade änven de! :)
Dillba doppade även ner heeela ansiktet i vattnet och blåste bubblor. Tok häst!
Idag har jag inte gjort så mycket, badat hemma i poolen, varit ner på stan med mamma och brorsan och åt sushi. Och nu är jag hemma, ska plugga sen ut i poolen igen!! Så otroligt skönt när man har en pool hemma! 
Ikväll blir det en promenad med Dillbisen eftersom de blev myyyycket galopp igår till och från stranden :)
Älskling♥

Busy doin' nothin'

Så känns de just nu, känns som att jag har så otroligt mycket grejor som jag ska göra men egentligen så har jag inte de.
Påväg mot Sundsvall iaf, åker med Robin och hans mamma.
Ikväll ska vi väl kanske inte göra så mycket, chilla och bara vara.

Ubbe❤️

Så trött

Idag har jag fixat massa saker hemma hos pappa som jag blivit tillsagd om att göra. •SUCK•
Så otroligt tråkigt. Var till stallet och pyssla om stjärnan extra länge idag!
Just nu tittar jag på nån av sagan om ringen filmerna, halv sover i soffan så kan ju säga att jag är otroligt trött idag.
Blää, så förhoppningsvis blir de mycket bättre tills imorn med lite sömn! :)
Imorgon eftermiddag åker jag till natta och sover där. Tar med mig bikinin utifall vi badar. Man vet ju aldrig ;)
Älskade lilla prinsessa, vad skulle jag göra utan dig?❤️❤️

Hund eller kanin..?

Är något jag fick fundera på idag när jag satte mig och matade min kund med sallad.




Igår och idag

Sjukt, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår förutom att vara med Robin.. Så antar väl att jag inte gjorde något viktigt eftersom jag inte kommer ihåg. Hahah
Idag red jag lite dressyr, på bett! De gick väl bra så rider med det imorgon på terrängen. Och för er som undrar varför jag inte rider med vanligt bett annars är för att Dillba går bättre med hackamore än med bett och det visar sig i dressyren att hon slappnar av myyycket mer när hon rids med hack än med bett. Plus att de går att få hon ``finare`` med hack än med bett!
Men vill inte hoppa terräng med hackamore då jag är rädd för att dra henne över nosen för hårt när man hoppar upp och ner för olika saker. Så därför väljer jag att ha bett när jag tränar terräng.
Visst skulle jag kunna hoppa på bett i vanligtfall också, MEN på tävling vill jag gärna värma upp lite i dressyrform först i alla gångarter så jag har henne där jag vill ha henne under banan. För tar jag inte och börjar dressyra från början så syns det såå väll på banan, hon är stel i sidorna och kan knappt slappna av.. SÅ de är anledningen till varför jag envisas med att ha hack när det ska hoppas eller ridas dressyr! :)
Fick uppgifter ´´göra frukost i morgon åt pappa, Victor och mig``. Gjorde de i morse och brukar få göra de, faktiskt rätt okey! Man kliver upp nån minut tidigare och gör nå nytta direkt.
Och efter frukosten är det bara att gå, inte plocka undan de som ska in i kylskåpet eller stoppa undan mackorna för det är näste mans uppgift. Och så enkelt vart de att göra något enkelt på morgonen. Och vet att pappa tycker om när jag gör frukost, eller så är han lat och inte orkar kliva upp själv :)
BÄJB♥

Mycke gjort

Idag har jag gjort såå mycket, fixat lite med epen, hängt tvätt till pappa, handlat med bror & fixat andra saker hemma. Och nu sitter jag på bussen, åker till Robin ikväll :)
Älskade lilla bus unge❤️


Hejsan svejsan

Åå vad jag bara njuter några minuten nu (gått nån timme nu men aja), ligger i sängen med musik på och tv men inge ljud så jag kan göra båda delarna! Smart :)
Idag blev de en lång tur på ungefär 2-3 timmar men skritt och trav därav varför de tog sån tid. Men fy vad mysigt de va! Bortsätta från alla äckliga fluger... :/
Imorgon är det klippning som gäller ALLT det slita ska bort!! Får se hur de blir, är såååå sugen på att ta fram min sidecat som jag hade förut, men vågar jag? Asså gillar jag det inte så äre väl bara att göra som förra gången? Eller? Haha, kan verkligen inte bestämma mig. De va ju jävligt snyggt med den och jag gillade de verkligen!! Men tog bort den egentligen för att folk/kompisar inte tyckte om den.. Såå lätt provocerad! :(
Så får se hur de blir imorn med håret, för menar de syns ju vart jag har haft den förut så varför inte?? ;)
Men nu ska jag fortsätta att göra inget så hörs vi något mer sen! :)
Liten skit jajamensan!

Härligt väder

Åå vilket underbart väder de är!! Så skönt, var ner en snabbis på maln idag med Robin. Och nu ska vi snart till några kompisar till familjen och bada i deras pool även äta middag hos dom sen :)
Efter de går jag och Robin ner till maln och badar mer, tror hans bror oxå kommer och är med oss då :)
Tjejerna som står och kliar varandra, så gulliga!
Älskade lilla tant❤️

Idag

Fram tills nu har väl dagen varit lugnt. Klev upp, duschade la mig i sängen igen tills mamma kom hem, beställde hem lite kläder med mammi + att jag fixade håret och sminkade mig lite. Ska nämligen ner på stan snart med Mimmi, hon skulle klippa sig så häger med eftersom jag inte har nå bättre för mig. Haha
Ikväll ska jag rida ut på en lååååångt tur!  :)


OMG länge sen

Känner att de var fett länge sen jag satt här och skrev nu.
Har som sagt inte gjort så mycket på mitt lov än så länge och då har vi haft lov i typ 3 veckor? Sjukt asså..
De jag gjort är väl åkt till Furuvik med familjen, sen har jag väl inte gjort så mycket ''speciella'' saker. Bara sove, vare med kompisar, solat och ride.
Har btw blivit brun, yeeeey!
Tog första doppet idag, eller aa vart i slängd om man säger så. Med kläder och allt.
Ikväll blir det att trimma prinsessan på banan som snälla Suzanne lånar ut till oss för en slant nu under sommarbetet!
Härligt att veta att man kan träna hästen ritkigt även nu när hon står på bete.
Mer än ett år sen denna bild togs, shiit.