Shit

Kan man tänka sig, liten blivit stor. Imorgon väntar gymnasiet. Bromangymnasiet, känns som man nyss började i 6an och man tyckte man var störst i världen. Men fatta hur liten man var egentligen.

Igår skötte Dillba sig otroligt bra, och aa har ju inte skrivit här på ett braa tag så kan ju tala om att jag och Dillba debutterade L:B igår! 20 fel (rivningar) men vem bryr sig? Inte jag iaf, man måste ju test & allt går inte från första början.
För man kan inte cykla riktigt bra från början när man är liten heller, de är ju någonting man blir bättre på. De e liksom samma sak som att hoppa en L:B bana som vi nu gjorde, man kan inte gå in med känslan ''idag ska vi vinna och de ska gå as bra, fast vi aldrig hoppat L:B förut''. De handlar om att träna sig upp i klasserna & att de inte alltid går bra de första som händer. Men när man har kämpat ett tag så kommer man se att det ger framsteg. Så de är bara att nöta på och träna o ha KUUUL på tävlingar! Tar man allt på blodit allvar ska man inte hålla på och tävla, om du frågar mig. :)
För då har man fattat fel, för en häst är ett levande djur med känslor och är inte du snäll mot hästen är hästen inte snäll mot dig som ryttare ;)
L:C 
L:B
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback